Adem Büyük:' Başakşehir'den Puanla Dönmek İstiyoruz'

Evkur Yeni Malatyaspor'da takım kaptanı Adem Büyük, hafta sonu oynanacak olan Medipol Başakşehir maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Büyük, Başakşehir karşısında puan yada puanlar almak istediklerini ifade etti.

Adem Büyük:' Başakşehir'den Puanla Dönmek İstiyoruz'

Evkur Yeni Malatyaspor'da takım kaptanı Adem Büyük, hafta sonu oynanacak olan Medipol Başakşehir maçı  öncesi açıklamalarda bulundu. Büyük, Başakşehir karşısında puan yada puanlar almak istediklerini ifade etti.

Başakşehir maçından puan yada puanlar almak istediklerini ifade eden Adem Büyük," Bizim amacımız Başakşehir deplasmanından puan almak. Başakşehir şampiyonluğa oynayan bir takım, Başakşehir karşısında kazanamıyorsak kaybetmememiz lazım. İlerleyen haftalarda oynayacağımız maçlarda zorlu geçecek. Başakşehir maçından sonra Alanyaspor ve Beşiktaş ile karşılaşacağız. fikstürümüz kolay değil" dedi.

"PUAN YADA PUANLAR ALMAK İSTİYORUZ"

Gençlerbirliği karşısında alınan farklı sonuçtan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Adem Büyük,"bizim için önemli ve kazanmamız gerek bir karşılaşmaydı. Rakiplerimizin durumları bizleri ilgilendirmiyor. İster küme düşme olsun, isterse şampiyonluk yarışı versin. Bizler sahaya çıkıp işlerimizi yapmak zorundayız.Cuma günü deplasmandan puan ayda puanlarla dönmek istiyoruz. Daha önce kendi evimizde onlara karşı neler yapabileceğimizi gösterdik.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2018, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER