banner53

Y.Malatyaspor Deplasmanda Başakşehir'e Mağlup Oldu!

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun şampiyonluk mücadelesi veren İstanbul temsilcisi Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşı karşıya gelen Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı. Medipol Başakşehir-Y.Malatyaspor maç özetini haberimizin detaylarında bulabilirsiniz.

Y.Malatyaspor Deplasmanda Başakşehir'e Mağlup Oldu!

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun şampiyonluk mücadelesi veren İstanbul temsilcisi Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşı karşıya gelen Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı. Medipol Başakşehir-Y.Malatyaspor maç özetini haberimizin detaylarında bulabilirsiniz.​

Süper Lig 28. hafta mücadelesinde deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelen sarı-kırmızılı ekip, 18 dakikada Elia’nın attığı golle mağlup duruma düştüğü mücadelede 90 dakika sonunda sahadan 1-0 mağlup ayrılarak, haftayı puansız kapattı.

BAŞAKŞEHİR RAKİBİNE TOP GÖSTERMEDİ

Karşılaşmaya etkili ataklarla başlayan ev sahibi Medipol Başakşehir, Elia’nın 18. dakikasında attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra hareketlenmeye başlayan konuk ekip Evkur Yeni Malatyaspor, karşılaşmanın 30. dakikasında Pereira ile Medipol Başakşehir savunmasına sıkıntılı anlar yaşatmaya çalışırken,  Medipol Başakşehir ise sarı-kırmızılı rakibine pozisyon vermedi. Medipol Başakşehir, karşılaşmanın 36. dakikasında Evkur Yeni Malatyaspor kalesine ikinci golü bulmak adına gelse de, Adebayor ve Visca ile bu pozisyondan yararlanamadı. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşmanın ilk yarısını ev sahibi takım 1-0 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısı düşük bir tempoda geçerken, ev sahibi Medipol Başakşehir rakibini top çevirerek yormaya çalıştı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında, başka gol olmayınca mücadeleyi Medipol Başakşehir 1-0 kazanmasını bildi.

Y.MALATYASPOR 37 PUANDA KALDI

Bu galibiyetin ardından Medipol Başakşehir, Süper Lig'de oynadığı üst üste 3. maçından galibiyetle ayrılarak puanını 59 yaparken, Maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Konuk ekip Evkur Yeni Malatyaspor ise Süper Lig'de oynamış olduğu son 4 maçında 3. kez yenilirken, toplamış olduğu 37 puan ile 9. sırada yer aldı.

Süper Lig 29. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehi,r Galatasaray deplasmanına giderken, Evkur Yeni Malatyaspor ise kendi saha ve seyircisi önünde Alanyaspor'u konuk edecek.

MAÇ ÖZETİ

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2018, 19:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER