Bakan Tüfenkçi, Malatya'da Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Battalgazi ilçesinde bulunan esnafları ziyaret etti. Cuma namazını Tarihi Ulu Cami'de kıldıktan sonra esnafları tek tek gezen Bakan Tüfenkci, daha sonra Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nı da ziyaret etti ve buradaki muhtarların sorunlarını dinledi.

Bakan Tüfenkçi, Malatya'da Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Battalgazi ilçesinde bulunan esnafları ziyaret etti.  Cuma namazını Tarihi Ulu Cami'de kıldıktan sonra esnafları tek tek gezen Bakan Tüfenkci, daha sonra Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nı da ziyaret etti ve buradaki muhtarların sorunlarını dinledi. 

Cuma namazı çıkışı Battalgazi ilçesindeki esnaf ziyaretlerinden sonra Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’da yapımı başlayan Kuzey Çevreyolu çalışmalarını yerinde inceledi ve yetkililerden bilgiler aldı. Projenin hangi aşamada olduğu konusunda karayolları yetkililerinden bilgiler alan Gümrük ve Ticaret BakanıBülent Tüfenkci, yapılan projenin 2016 yılının sonunda ihale edildiğini ve ayrıca 2017’de yapımına başlanıldığını belirtti.

Kuzey Çevreyolu çalışmalarınıda yerinde inceleme fırsatı bulan Bakan Tüfenkci, Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yeni hizmet kompleksini de gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2018, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER