banner53

Hakan Kahtalı İcra Kurulu Toplantısında Konuştu

İcra kurulu toplantısını Battalgazi Belediye yeni hizmet binasında gerçekleştiren Hakan Kahtalı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Başkan yardımcılarına teşekkür etti.

Hakan Kahtalı İcra Kurulu Toplantısında Konuştu

İcra kurulu toplantısını Battalgazi Belediye yeni hizmet binasında  gerçekleştiren Hakan Kahtalı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Başkan yardımcılarına teşekkür etti.

Sözlerine Gürkan'a teşekkür ederek başlayan Hakan Kahtalı, şöyle devam etti;

"Bugün bizleri ağırlayan çok kıymetli belediye başkanıma ve belediye başkan yardımcılarımıza teşekkür ediyorum. İl icra kurulu arkadaşlarımızla birlikte, kadın kolları başkanımız ve gençlik kolları başkanımız ile Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe başkanlarımız ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanımızın ev sahipliğinde toplantı gerçekleştireceğiz. Az önce Başkanımız ifade etti Battalgazi bölgesindeki çalışmaları. Türkiye’de ki ortalama belediyelerin içerisine baktığımızda bizim yerimizin çok önemli bir yerde olduğunu ve kısa bir zamanda büyük işler yapıldığını herkes ve vatandaşlar görmekte. Şimdi Malatya’da bu işler böyle yürütülüyor ama, Türkiye geneline baktığımız da ise Ak Belediyeciğin oldu her yerde yüzümüzün akıyla devam ediyoruz. Biz 1994 yılında sayın Cumhurbaşkanımızın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı olmasıyla birlikte, ülkemizde Ak Belediyeciliğin nasıl olabileceğini ve bu belediyecilik çalışmalarının halka hizmet anlamında nasıl yansıyabileceğini o günden itibaren göstermiş bir parti anlayışız ve bu anlayış devam ediyor. Bugün itibariyle baktığımda 2014 yılında yapmış olduğumuz yerel seçimlerle birlikte Malatya’mızın Büyükşehir olmasıyla Battalgazi , Yeşilyurt ve Büyükşehir ile merkezde 610 bin’in üzerindeki vatandaşa hizmet ediyoruz. Battalgazi bölgesine baktığımızda 102 mahalleden oluşan, nüfus olarak ta baktığımızda 300 bin’in üzerinde bir nüfusun buradaki hizmetkarlığını Belediye Başkanımız başta olmak üzere bütün çalışanlarıyla birlikte, hizmetkarlığını yapıyoruz. Biz bu hizmetkarlığa da talip olduk. Bu hizmetkarlıktan da gayet mutluyuz. Çünkü, karşılığında almış olduğumuz dönüşümler bizi mutlu ediyor. Belediyecilik hizmetleri sadece alt yapı,  üst yapı değildir. Zaten bizim asli görevlerimiz sosyal belediyecilik anlamında da tarihine ve kültürüne sahip çıkan birde belediye olması gerekiyor. Bu anlamda Battalgazi Belediye Başkanımız ve ekibi,  Burada Malatya’da bölgesi içerisinde bulunan gerek İspendere de ki çalışmaları, gerekse Askerlik şubesinin bir müzeye dönüştürülmesi gibi tarihe vermiş olduğu destekle bizlerin övüncünü kazanıyor.

Biz teşkilattaki arkadaşlarımızla beraber, Malatya da ki belediyecilik hizmetlerinde gerçekten büyük bir övünç duyuyoruz ve gitmiş olduğumuz her yerde eserlerimizi görüyoruz. Battalgazi Belediyemiz 102 mahallenin tamamında dokunmadığı, elinin değmediği ve hizmet götürmediği bir yeri yok. Kiminin parkını, kiminin yolunu kiminin kaldırımını yapmış durumda. Bizde bu çalışmaları yapmış olduğumuz ziyaretlerde gerek orada bulunan mahalle başkanlarımız, gerekse muhtarlarımızın bizlere olan geri dönüşlerinden sonra bunu net bir şekilde görüyoruz.

Battalgazi Belediyesi Başkanımızın yapmış olduğu bu hizmet binası ile beraber, 300 bin nüfuslu Battalgazili hemşerilerimize buradan hizmet vermesi ve ulaşımın yakın ve rahat olması, güler yüzlü personeliyle devam etmiş olduğu bu dönem bizlere mutluluk veriyor. Nasip olursa bundan sonraki süreçte Malatya’mız yine kazanmaya devam edecek, yine Malatya’lı hemşerilerimiz Allahın izniyle bizlerin onlara vermiş olduğu gayretle onlarda Cumhurbaşkanımıza vermiş olduğu desteği arttıracaktır. Bu güzel ortamı bizlere hazırlayan kıymetli başkanıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Yapmış olduğu hizmetlerin ve başarıların devamını diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi biz, teşkilat olarak birlikte çalışmaya devam edeceğiz"dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2018, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER