Fırıncılar Ekmekleri Kapılara Kadar Götürüyor

18-19 Nisan tarihleri arasında sokağa çıkma yasağının uygulandığı Malatya'da vatandaşlara fırıncılar tarafından ekmek siparişleri kapılarına ne kadar götürülüyor. 

Fırıncılar Ekmekleri Kapılara Kadar Götürüyor

Geçtiğimiz hafta İçişleri Bakanlığı tarafından alınan sokağa çıkma uygulamasının ardından bu hafta da yasağın uygulanacağı hafta içi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından açıklanarak, 30 Büyükşehir ve Zonguldak ilinin de içinde bulunduğu toplam 31 ilde sokağa çıkma yasağının 18-19 Nisan tarihleri arasında uygulanacağı duyurulmuştu.

KAPILARINA KADAR GÖTÜRÜYORLAR

2 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı Malatya'da bazı vatandaşlar, ekmek almak için evlerinden  çıkarken, Fırıncılar ise ekmek siparişi verilen adreslere kadar ekmekleri götürüyor. Ekmek ihtiyaçlarını karşılamak adına çevrede bulunan fırınları arayan vatandaşların bu ihtiyaçları kapılarına kadar getiriliyor.

Geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da sokağa çıkma kısıtlamasının ardından önceden belirlenen fırınlar vatandaşların ekmek ihtiyaçlarını karşılık vererek, alınan siparişleri zamanında kapılarına kadar götürüyorlar.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2020, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER