24 Nisan Cuma Bim İndirimli Aktüel Kataloğu Açıklandı! BİM'den Özel Damping Fiyatlar

24 Nisan 2020 Cuma BİM Aktüel Ürün Kataloğu Açıklandı mı? BİM 24 Nisan 2020 cuma aktüel ürün kataloğu. Bim indirimli ürünler arasında; 23 Nisan'a özel hangi ürünler var.

24 Nisan Cuma Bim İndirimli Aktüel Kataloğu Açıklandı! BİM'den Özel Damping Fiyatlar

24 Nisan BİM aktüel kataloğu belli oldu mu? er hafta cuma günleri çıkardığı indirimli aktüel kataloğu ile vatandaşlara kaliteli hizmeti en uygun fiyatlara kadar ayağına getiren BİM mağazalar zinciri bu hafta da 23 Nisan öncesi açıkladığı ürünlerle dikkatleri üzerine çekti.

Sokağa çıkma yasağının yaşandığı 31 ilde BİM mağazaları Bu hafta sonu 18-19  Nisan tarihinde kapalı olurken,Vatandaşlar yeni haftada BİM aktüel kataloğu mu merak etmeye başladı. eki 24 Nisan BİM aktüel kataloğu anda hangi indirimli ürünler var?

BİM aktüel kataloğu indirimli ürünlerinde bu hafta elektronikten gıdaya kadar birçok çeşitli büyük indirimler vatandaşları bekliyor.
Bu hafta BİM Aktüel indirim kataloğunda çocuklar için çok sayıda oyuncaklarda, büyükler için ise spor çantaları, ayak ayakkabı, gömlek, pantolonlarda indirimler var .Bu hafta BİM mağazalar zincirinde  Türkiye'nin en çok tercih edilen markalarından olan Kütahya Porselen, Tefal, Arnica, Kumtel başta olmak üzere birçok marka 24 Nisan itibarıyla BİM mağazalarında raflarındaki yerini almaya hazırlanıyor.

24 Nisan'a özel bir mağazalar aktüel kataloğu onu haberimizde bulabilirsiniz.


 

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2020, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER