Malatya'ya giriş çıkış yasakları 15 gün uzatıldı

İçişleri Bakanlığı'nın 81 İl Valiliğine gönderdiği genelgede 30 il için alınan Şehir Giriş, Çıkış Tedbirleri 15 gün süreyle ikinci bir emre kadar uzatıldı.

Malatya'ya giriş çıkış yasakları 15 gün uzatıldı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında daha önce alınan kararla şehir giriş, çıkışları için yeni kararlar alındıa. Buna göre; İçişleri Bakanlığı'nın 81 İl Valiliğine gönderdiği genelgede 30 il için alınan Şehir Giriş, Çıkış Tedbirleri 15 gün süreyle ikinci bir emre kadar uzatıldı.

İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine gönderdiği “Şehir Giriş, Çıkış Tedbirleri” ek genelgesi ile büyük şehir statüsündeki 30 il (Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) ile Zonguldak’a kara, hava ve deniz yolu ile (toplu ulaşım aracı, özel araç vb) yapılacak tüm giriş/çıkışlar, bu gece saat 24.00’dan itibaren daha önce belirlenen usul ve esaslara göre 15 gün daha uzattı.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2020, 19:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER