O Yönetmen Açıkladı! Mercedes Kadirin Hayatı Film Oluyor

18 Nisan cumartesi günü hayatını kaybeden Malatya'nın sevilen yüzü Mercedes Kadir lakaplı Fatih Kaydı’nın hayatı film olacak.

O Yönetmen Açıkladı! Mercedes Kadirin Hayatı Film Oluyor

Küçük yaştan itibaren üzerine binerek dolaştığı 3 metre Sarı ile birlikte Malatya sokaklarını Gülen yüzü olan ve 7'den 70'e Herkesin gönlünde taht kuran Mercedes Kadir'in hayatı film oluyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Malatya'nın sinema sanatçısı ve yönetmeni Gani Rüzgar Şavata,” Mercedes Kadir gerçekten saf ve temiz bir kardeşimizdi. Malatya'yı seven, trafik kurallarına uyan, trafik kurallarını ihlal edenlere de her zaman karşıydı. Malatya’ya geldiğimiz zamanlarda çoğu kez kendisi ile karşılaştık ama  oturup konuşmak nasip olmadı. Bildiğiniz gibi daha önce Ahmet Kaya'nın hayatının konu alındığı filmini çekmiştik. Mercedes Kadir’in de hayatını anlatan filmi çekmek istiyorum.Allah nasip ederse Mercedes Kadir’in filmini çekeceğiz. Bir Malatyalı olarak Hem Belediye başkanlarımızdan hem de basın mensuplarımızdan bunun duyurulmasını istiyorum. Ben bu konuda hiç kimseden para ya da yardım talebinde bulunuyorum. Bu filmin her şeyini ben üstleniyorum”diye konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER