İyi Parti Malatya İl Başkanı Ömer Sezai Altaş, 2 İlçeyi Ziyaret Etti!

İyi Parti, Malatya İl Başkanı Ömer Sezai Altaş, İlçe gezilerine başladı. Ömer Sezai Altaş ile birlikte iyi Parti yöneticileri, Malatya'nın Doğanyol ve Pütürge ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşlarla tek tek görüşmeler yapılarak, sorunlar dinlendi.

İyi Parti Malatya İl Başkanı Ömer Sezai Altaş, 2 İlçeyi Ziyaret Etti!

İyi Parti, Malatya İl Başkanı Ömer Sezai Altaş, İlçe gezilerine başladı. Ömer Sezai Altaş ile birlikte iyi Parti yöneticileri,  Malatya'nın Doğanyol ve Pütürge ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşlarla tek tek görüşmeler yapılarak, sorunlar dinlendi.​

Geçtiğimiz hafta Malatya'nın ilçe gezilerini başlayan Türkiye'nin yeni partisi İyi Parti, Malatya teşkilatı, Doğanyol ile birlikte Pütürge’nin ilçe beldelerine ziyaret gerçekleştirerek buradaki Kaymakamlık ve Belediye başkanlıklarını ziyaret ettiler.

İYİ PARTİ İLÇE GEZİLERİNE BAŞLADI

İyi Parti Malatya İl Başkanı Ömer Sezai Altaş, ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ilk ziyareti Pütürge ilçesine gerçekleştirdi. Burada Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı'nı ziyaret eden İyi Parti yönetimi, daha sonra İlçe de yaşayan vatandaşlarla sohbet ettiler. Yapılan sohbette son günlerde hükümet tarafından açıklanan 300 koyun hakkında konuşan çiftçiler,”300 koyun sadece 20 çiftçiye kredi olarak verilecek. Çünkü Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bu konu ile ilgili açıklama yaptı.  Açıklamada ise 500 bin koyunun bu süreçte kredilendirileceği belirtildi, bu açıklmaya bakacak olursak her ilede 20 çittçi düşecektir ”ifadesini kullandılar. 

"ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Vatandaşların Doğanyol ve Pütürge'de kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren İyi Parti İl Başkanı Ömer Sezai Altaş,” Bilinmelidirki İyi Parti adım adım gelmekte. AK Parti hükümeti döneminde 650 bin insanımız yapmış olduğu çiftçiliği bırakmıştır. Artık halkımız aldatılan olmak istemiyor. Bizlere gösterilen bu ilgide zaten bunun bir kanıtıdır. İyi Parti olarak İlçe gezilerimizi tamamlandıktan sonra köy gezilerimize başlayacağız. Bizler vatandaşlarımızın her türlü sorunu için çare bulmak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”dedi.

ATEŞ, BAŞKANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

İyi Parti İl Başkanı Ömer Sezai Altaş, ayrıca yapmış olduğu ziyarette Doğanyol ilçe Başkanı Mustafa Şeko,  Pütürge ilçe Başkanı Ramazan Karakaya ve yönetim kurulu üyelerine yapılan başarılı çalışmalardan dolayı tek tek teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2018, 06:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cem parlak
Cem parlak - 5 yıl Önce

İl başkanımız ın ismi ömer sezai altaş

SIRADAKİ HABER