Trafikte Zabıta ve Askeri Personel Kavgası

Trafikte tartışan zabıta ve askeri personel arasında kavga çıktı. Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu ile Malatya'da zabıta ekipleri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü, çıkan kavgada TSK üyesi kafasından yaralandı.

Trafikte Zabıta ve Askeri Personel Kavgası

Trafikte tartışan zabıta ve askeri personel arasında kavga çıktı. Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu ile Malatya'da zabıta ekipleri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü, çıkan kavgada TSK üyesi kafasından yaralandı.​

Trafik akışının en yoğun olduğu caddelerden biri olan İnönü Caddesi eski belediye önü meydanında yaşanan olayda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görevli olan Uzman Onbaşı ile Zabıta ekipleri arasında tartışma yaşandı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından araya giren vatandaşlar olayın büyümesini önlemeye çalışsa da TSK personeli kafasından yaralandı.

TRAFİKTE KAVGA

Trafik akışının İnönü Caddesi'ndeki olan bölümünden Atatürk Caddesi istikametine kendi özel aracıyla seyir halinde olan Uzman Onbaşı M.P, ile yine aynı istikamete doğru kendi araçları ile seyir halinde bulunan zabıta ekipleri arasında trafikte sözlü yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Olay yerinde bulunanların iddiasına göre, zabıta ekip arabasında bulunan birden çok zabıta memurunun TSK’da görevli Uzman Onbaşı M.P’ye saldırarak darp etti.

ÇOK SAYIDA POLİS GELDİ

Zabıta ekipleri ile Uzman Onbaşı arasında yaşanan kavgayı gören vatandaşların, polis ekiplerine durumu bildirmesinin ardından olay yerine çok sayıda güvenlik güçleri yönlendirildi.

Zabıta ekipleri tarafından kafasından yaralanarak darp edildiği iddia edilen Uzman Onbaşı M.P olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan M.P’nin sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verilirken, polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı tahkikat devam ediyor .

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2018, 13:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
murat zafer
murat zafer - 5 yıl Önce

o.ç zabıtalar ne istediniz lan askerimizden piç kuruları gelmişini geçmişini bilmem ne yaptıgım zabıtaları

Gökbörü
Gökbörü - 5 yıl Önce

Amk zabıtası adam mi oldunuz amciklar turk askerine karşı geldiniz lan yazık size amk

Gökbörü
Gökbörü - 5 yıl Önce

Amk zabıtası adam mi oldunuz amciklar turk askerine karşı geldiniz lan yazık size amk

SIRADAKİ HABER