banner53

Kışla Caddesi'ndeki Eğlence Mekanına Silahlı Saldırı!

Eğlence merkezine şok saldırı. Malatya'da son günlerde asayiş olaylarının merkezi haline gelen eğlence merkezlerinden birine pompalı tüfekle saldırı yapıldı. Meydana gelen saldırı olayında şans eseri yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

Kışla Caddesi'ndeki Eğlence Mekanına Silahlı Saldırı!

Eğlence merkezine şok saldırı. Malatya'da son günlerde asayiş olaylarının merkezi haline gelen  eğlence merkezlerinden birine pompalı tüfekle saldırı yapıldı. Meydana gelen saldırı olayında şans eseri yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

Kışla Caddesi üzerinde gece geç saatlerde meydana gelen olayda, şans eseri yaralanan olmadı. Edinilen bilgiye göre, 23.45 sıralarında Cadde üzerinde bulunan bir eğlence merkezine kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırı yapıldı. Akşam saatlerinde eğlence merkezine arkadaşlarıyla birlikte gelen iki kişi, eğlendikten sonra bulundukları eğlence merkezinden ayrıldılar.Kısa bir süre sonra tekrar eğlence merkezine gelen şahıslar yanlarında getirmiş oldukları pompalı tüfekle etrafa ateş açtılar. Yanlarında getirmiş oldukları pompalı tüfekle yaylım ateşi açan iki şüphelinin, daha sonra olay yerinden yaya olarak kaçtıkları bilgisi verildi.

Şans Eseri Can Kaybı Olmadı

Silah seslerini duyan Eğlence Merkezi çalışanları ve müşterileri korku dolu anlar yaşarken, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda emniyet güçleri yönlendirdi. Silahlı saldırının gerçekleştiği eğlence merkezine gelen Polis ekipleri olay yerinde incelemeler yaparken, toplam 15'e yakın boş tüfek kartuşu buldu. Saldırının gerçekleştirildiği eğlence merkezinde şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Saldırı olayının nedeni öğrenilemezken, Polis ekipleri şimdi her yerde eğlence merkezinden ayrıldıktan kısa bir süre sonra tekrar dönerek eğlence merkezini pompalı tüfekle yaylım ateşine tutan şüphelileri arıyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2018, 07:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER