Elektriğe Kapılan MASKİ Personeli Hayatını Kaybetti

Kayınvalidesinin evinde elektrik akımına kapılan Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünde (MASKİ) Hidroloji Tesisler ve Bakım Onarım Şubesi’nde görevli personel hayatını kaybetti.

Elektriğe Kapılan MASKİ Personeli Hayatını Kaybetti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünde (MASKİ) de çalışan 35 yaşındaki Murat Güneş, Kale ilçesindeki kayınvalidesine gitti.  Güneş, iddiaya göre, elektrik direğini sabitlemeye çalışırken akıma kapıldı. Hayatını kaybeden Güneş,  Malatya Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

Güneş'in akrabaları tarafından bizlere verilen bilgide ise ;"Direği sabitlemek amacıyla konulan muhafaza teline ayağı kayması sonucu tutunmuştur. kaçak olan direk de ki kablolar muhafaza teline sürtmesi sonucu tutunmasıyla akıma kapılmıştır" denildi.

Güneş için MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert bir baş sağlığı mesajı yayımladı. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Genel Müdürlüğümüze bağlı İşletmeler Dairesi Başkanlığı, Hidroloji Tesisler ve Bakım Onarım Şube Müdürlüğü personellerimizden Murat GÜNEŞ'i kaybettik.  Merhuma Allahtan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.” ifadelerini kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2022, 21:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER