Çakır'dan 15 Temmuz Mesajı

15 Temmuz; devlet içine sızmış, ülkeyi parçalamak ve milli iradeyi yok etmek isteyen hainlere karşı, milletin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış tarihe altın harflerle yazılmış şanlı bir demokrasi zaferidir.

Çakır'dan 15 Temmuz Mesajı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde, ellerinde bayraklarıyla meydanlara, hava limanlarına koşan aziz milletimiz, vatanına, bayrağına ve demokrasisine olan bağlılığını bir kez daha göstermiştir.

Bugüne kadar kardeşliğini, vatanını, cumhuriyetini, demokrasisini, milli ve manevi değerlerini hedef alan saldırılara canı pahasına karşı koyan Milletimizin duruşu her zaman nettir. Hiç şüphesiz o gece hainlere karşı vatanımızı, demokrasimizi savunurken can veren şehitlerimiz kalplerimizdeki mümtaz yerlerini almışlardır; gönlümüzün, başımızın tacı olmuşlardır. Bizlerde her yıl “15 Temmuz Şehitlerimizi Anma Günü'nde” cennetmekân şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizi özlemle yâd ederek onların öncülüğünde yazılan bu destanı asla unutmayacağız, unutturmayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; 15 Temmuz gecesi sabaha kadar aziz vatandaşımızdan, Türk Silahlı Kuvvetlerimizden ve Emniyet Teşkilatımızdan şehitlik ve gazilik şerefine nail olan kahramanlarımızı sonsuz rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hemşerilerimin ve aziz milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyorum.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2020, 22:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER