Başkan Gürkan Ak Partili Gençlerle Bir Araya Geldi

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Partili Gençlerle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Başkan Gürkan Ak Partili Gençlerle Bir Araya Geldi

Şelale Lokantasındaki toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahatin Gürkan, AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akın, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile AK Parti Gençlik Kolları Malatya yönetimi katıldı.

Toplantıdan önce kısa bir konuşma yapan AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akın, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 4. Yıl dönümünde Türk Milletine, yerelde de Malatya halkına daha güzel hizmetleri nasıl yapabilirizi istişare etmek için bir araya geldik” şeklinde konuştu.

AK Parti’nin vefa hareketi olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “AK Partili gençler Vefa’yı en güzel şekilde sergilenmesi noktasında büyük titizlik göstermektedir. Teşkilatımızın tamamı bunun için yoğun gayret sarf ediyor. Bugün 15 Temmuz. Türk tarihinde önemli bir dönüm noktasıdır. 15 Temmuz’da Milletimizi içten bölmek isteyenler, ülkemizi parçalayarak yok etmek istediler. Bunun için uzun yıllar organize oldular. Topladıkları güçle 15 Temmuz da saldırdılar. Milletimiz geriye püskürterek, tarih boyu unutulmayacak bir ders verdi. Bu vesileyle de tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor. Gazilerimize şifalar diliyoruz. Türk Milletine de şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından toplantıda, Malatya’nın sorunları ve çözümleri için istişarelerde bulundu.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER