Battalgazi ilçe Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut görevden alındı

Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bomba gibi düşen haber sonrası çalışkanlığı ile bilinen Müdür Bulut görevden alındı.

Battalgazi ilçe Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut görevden alındı

Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'nın ardından Battalgazi ilçe Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut' ta görevden alındı

Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut görevden alındı. Yerine Malatya Lisesi Müdürü Ali Kaçmaz'ın gelmesi bekleniliyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2020, 21:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hulusi
Hulusi - 4 yıl Önce

Liyakatsızlık Recep hocam için söylenecek en son karalama şekli. Bilgisi, tecrübesi ve yöneticiliği ile Kurumda herzaman saygınlığı en üst seviyede sergilemiştir. Zor bir süreçte geçen Eğitim kurumu Recep hoca gibi çok büyük bir değerini kaybetmiştir. Çok üzücü bu duruma vesile olan herkesi kınıyorum.

Ahmet
Ahmet - 4 yıl Önce

Recep hoca tanıdığım en iyi müdürdü.
Allah yolunu açık etsin

Battal
Battal - 4 yıl Önce

Yazık çok yazık adam harcamak bu kadar mı kolay Recep müdür adam gibi görevini yapmıştır. Kim ki ben ondan incindim derse hakka girer. Battalgazi kaybetmiştir. Gelene hayırlı olsun ama Recep beye haksızlık yapılmıştır. Bu hakta yerde kalmaz....

Hasan Sağlam
Hasan Sağlam - 4 yıl Önce

Yeni müdür konuşmasını bile bilmiyor. Gelen gideni aratır

Hasan Sağlam
Hasan Sağlam - 4 yıl Önce

Yeni müdür konuşmasını bile bilmiyor. Gelen gideni aratır. Çok sıkıntılı atama

eğitimci
eğitimci - 4 yıl Önce

Recep müdürüm babacan tavrıyla herkesin gönlünü kazanmış, çalışkanlığı, adaletiyle herkes tarafından bilinen, insani değerleri zirve bir eğitimci. Yerine gelecek kişinin boşluğu dolduramayacağı aşikar, herkes bilir herkesi. İl müdürünün değişimi sonrası Malatya'nın büyük ilçelerinden biri olan Battalgazi de yaşanan bu değişim, ilçe şube müdürlerinin rotasyonla gidişi sonrası Malatya Milli Eğitime darbe etkisi yaratmıştır. Alınan kararın savunulacak hiç bir noktası yok, vekillerimizi duyarlı olmaya davet ediyorum. Recep Müdürümüze yapılan haksızlık bir an önce ortadan kaldırılmalı. Başarısıyla çok daha iyi yerleri hak eden birini olduğu konumdan çekmek ne kadar mantıklı, ona böyle mi teşekkür edilmeliydi? Yazık gerçekten çok yazık. Recep Bulut bunu hak etmedi, Malatya için büyük kayıp.

Hakan
Hakan - 4 yıl Önce

Dönem adam harcama dönemi....

Liyakatsız
Liyakatsız - 4 yıl Önce

Çok sevindim bu kadar liyakatsız iş bilmez ara kademede çalışmadığı için üstü ile ya da altındaki insanların haklarını koruma ile hiçbir şey bilmeyen adaletsiz liyakatsız kapasitesiz kısaca kukla bir adamdı otur dersin otur Kalk dersem kalkar şimdiye kadar orada işleri yürüten değerli şube müdürleri idi Çok iyi bir karar verilmiş Allah bu ve bunun gibi liyakatsız Lara makam vermez inşAllah

kenan
kenan @Liyakatsız - 4 yıl Önce

Belli ki kuyruğuna basmış bir yerde, bu kadar feveran ettiğine göre.


SIRADAKİ HABER