Görevden Alınan Recep Bulut'a Destek

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'dan sonra Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut'ta görevden alındı. Recep Bulut'un görevden alınması ise çok sayıda okul müdürü tarafından tepkiyle karşılandı.

Görevden Alınan Recep Bulut'a Destek

Malatya'da yapmış olduğu çalışmalarla hem okul müdürleri hemde velilerin takdirini kazanan, mütevazı kimliğiyle bilinen ve İlçe bazında en başarılı müdürler arasında ilk sırayı alan Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut'un görevinden alınarak yerine Malatya Lisesi Müdürü Ali Kaçmaz'ın getirildiği öğrenildi.

Babacan tavrıyla herkesin gönlünü kazanmış, çalışkanlığı, adaletiyle herkes tarafından bilinen, insani değerleriyle zirve bir eğitimci olan Recep Bulut, göreve geldiği ilk günden bu güne kadar sürekli başarılı bir performans sağlayarak Malatyalıların ve Battalgazililerin gönlünde taht kurdu. 

Battalgazi'ye yaptığı eğitim çalışamalarıyla büyük takdir toplayan ve sevilen Recep Bulut'un görevinden alınması çok sayıda okul müdürü tarafından tepkiyle karşılandı. Recep Bulut'un görevinden alınmasının yanlış bir karar olduğunu ifade eden Bulut'un meslektaşları, alınan kararın yeniden gözden geçirilmesi gerektiğinde hemfikirler.

Gerekçe gösterilmeden haksız yere görevden alınan Müdür Bulut'a ayrıca sosyal medya üzerinden de destek mesajları yağmaya devam ediyor. Recep Bulut'a destek verenler bu yanlış karardan dönülmesini ümit ediyorlar.

İşte Recep Bulut için Yapılan Bazı Yorumlar;

-Liyakatsızlık Recep hocam için söylenecek en son karalama şekli. Bilgisi, tecrübesi ve yöneticiliği ile Kurumda herzaman saygınlığı en üst seviyede sergilemiştir. Zor bir süreçte geçen Eğitim kurumu Recep hoca gibi çok büyük bir değerini kaybetmiştir. Çok üzücü bu duruma vesile olan herkesi kınıyorum.

-Dönem adam harcama dönemi....

-Recep müdürüm zirve bir eğitimci. Yerine gelecek kişinin boşluğu dolduramayacağı aşikar, herkes bilir herkesi. İl müdürünün değişimi sonrası Malatya'nın büyük ilçelerinden biri olan Battalgazi de yaşanan bu değişim, ilçe şube müdürlerinin rotasyonla gidişi sonrası Malatya Milli Eğitime darbe etkisi yaratmıştır. Alınan kararın savunulacak hiç bir noktası yok, vekillerimizi duyarlı olmaya davet ediyorum. Recep Müdürümüze yapılan haksızlık bir an önce ortadan kaldırılmalı. Başarısıyla çok daha iyi yerleri hak eden birini olduğu konumdan çekmek ne kadar mantıklı, ona böyle mi teşekkür edilmeliydi? Yazık gerçekten çok yazık. Recep Bulut bunu hak etmedi, Malatya için büyük kayıp.

-Yazık çok yazık adam harcamak bu kadar mı kolay Recep müdür adam gibi görevini yapmıştır. Kim ki ben ondan incindim derse hakka girer. Battalgazi kaybetmiştir. Gelene hayırlı olsun ama Recep beye haksızlık yapılmıştır. Bu hakta yerde kalmaz....

-Recep hoca tanıdığım en iyi müdürdü.

-Çok sevindim bu kadar liyakatsız iş bilmez ara kademede çalışmadığı için üstü ile ya da altındaki insanların haklarını koruma ile hiçbir şey bilmeyen adaletsiz liyakatsız kapasitesiz kısaca kukla bir adamdı otur dersin otur Kalk dersem kalkar şimdiye kadar orada işleri yürüten değerli şube müdürleri idi Çok iyi bir karar verilmiş Allah bu ve bunun gibi liyakatsız Lara makam vermez inşAllah

-Yeni müdür konuşmasını bile bilmiyor. Gelen gideni aratır. Çok sıkıntılı atama

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2020, 14:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet
Mehmet - 4 yıl Önce

Tanıdığım adam gibi adam Recep bey çok yazık etmişler

Vatandaş
Vatandaş - 4 yıl Önce

İlçe milli eğitim müdürümüz Recep bulutu hocamızın tekrar görevine getirilmesini istiyoruz

Ayhan Evren
Ayhan Evren - 4 yıl Önce

İlçe milli eğitim müdürümüz Recep bulutu hocamızın tekrar görevine getirilmesini istiyoruz

Nermin
Nermin - 4 yıl Önce

Allah sana milli eğitim bakanlıgını nasip etsin insAllah sayın RECEP BULUT

Taner
Taner - 4 yıl Önce

Hiç böyle bir haksızlığı haketmiyen bir insani gorevinden aldınız amaç ney neye dayanarak hicbirsey yokken onca millet raziyken neden böyle bir adalete sırtımızı dayamış bir milletiz Recep Bulut gibir bir milli eğitim müdürüne sahipken şimdi ise boş boş düşüncelere sahip olan bir insana müdür diyeceğiz ne kadar guvenebilecegiz onuda Allah bilir ama biz millet olarak hak ediyoruz böyle hak yemiyen herşeyi yolunda adaletli bir şekilde ilerleten bir insani millet olarak hak etmiyoruz bize bizim cebimizde eli olan insanları hak ediyoruz haydi hayırlı olsun

Oğuzhan Evren
Oğuzhan Evren - 4 yıl Önce

Bu konuya şu şekilde değerlendirmek istiyorum acaba hak yemediği icinmi yaramamadi bu develete bunca Malatya halkı onca okul müdürleri raziyken neden bu şekilde görevden alındı Malatya milletvekillerini hak yolunda doğru kararlar vermeleri için görevlerine davet ediyoruz.

Haksızlığa hayır
Haksızlığa hayır - 4 yıl Önce

Olması gereken yerde alınması gereken kişiler makamında otururken hatta ve hatta makam yükselirken hakkıyla işini ehliyle yapan Sayin. Recep BULUT müdürümüz görevinden alınmasına katiyen karşıyız Malatya millet vekillerimiz ve Devlet büyüklerimizi bu haksızlığı çözmeleri için görevlerine mevki makamlarına davet ediyoruz.

Veli Refika
Veli Refika - 4 yıl Önce

Battalgazi ilçe milli eğitim müdürü Recep Bulut tan ben ve tüm Battalgazi halkı raziyken neden görevden alınıyor bir halk olarak istirham ederimki katiyen karşıyız görevine geri dönmesini istiyoruz.


SIRADAKİ HABER