Öznur Çalık İstedi Kuzey Çevre Yolu Projesi Hızlanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 23 Eylül 2020 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 2974 sayılı karar ile Malatya Kuzey Çevre Yolu Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılmasına karar verilirken, müjdeyi Malatyalılara yine Öznur Çalık verdi.

Öznur Çalık İstedi Kuzey Çevre Yolu Projesi Hızlanıyor

ÇALIK'TAN MALATYA'YA BİR MÜJDE DAHA

AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık'tan Malatya'ya bir müjde daha. Malatya için hiç bir zaman yılmadan, yorulmadan, gecesini gündüzüne katarak çalışan AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'nın kanayan yaralarını tek tek ilaç oluyor. Toprak Mahsulleri Ofisi(TMO) tarafından kayısı alımında önemli bir rol oynayan Çalık, son olarak ise Malatya Kuzey Çevre Yolu Projesi'nin hızlandırılması için yapmış olduğu girişimlerin sonucunu aldı. Malatya trafiğinde önemli bir yere sahip olacak olan Kuzey Çevre Yolu Projesi'ni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoglu'na taşıyan Çalık, bu alanda yaşanan sorunları tek tek iletirken, Proje Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunularak hızlandırdı.

ÇALIK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Kuzey Çevre Yolu Projesinin hızlı bir şekilde kamulaştırılacağı müjdesini sosyal medya hesabından duyuran AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık,"Kuzey Çevreyolu'nun uzamasına neden olan kamulaştırma meselesi ile alakalı konuyu Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoglu'na iletmiştik. Bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla sonuçlandı.Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Bakanımıza teşekkürler. Malatya'mıza hayırlı olsun"ifadelerini kullandı.

2974 sayılı kararda;

"Malatya Kuzey Çevre Yolu Projesi kapsamında ekli kroki ve listede güzergahı ve bulunduğu yer ile ada ve parsel numaraları gösterilen taşınmazlar ve üzerindeki müştemilatın Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27'inci maddesi gereğince karar verilmiştir"denildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER