Battalgazi Belediye Binasında Dezenfekte Çalışmaları

Covid-19 (korona virüs) ile mücadele çalışmaların kapsamında tedbirler alan Battalgazi Belediyesi bunun yanında Belediye Hizmet Binasında dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediye Binasında Dezenfekte Çalışmaları

Çin’de başlayan ve tüm dünyayı tehdit eden geçtiğimiz günlerde de Türkiye’de görülen koronavirüse karşı Battalgazi Belediyesi önlemlerini sıklaştırdı. Millet Kıraathanesi, Kütüphaneler ve kursların kapatılmasıyla ilk tedbirleri alan Battalgazi Belediyesi, hafta sonunda belediye hizmet binasında dezenfekte çalışması yaptı. 

BAŞKAN GÜDER TALİMAT VERDİ, DEZENFEKTE İŞLEME YAPILDI

Battalgazi Belediyesi çalışanlarının gözetiminde ilaçlı su ile odalar, koridorlar ve lavaboların yanı sıra musluklar, merdiven tutamaçları ve kapı kulpları gibi temasın yoğun olduğu yerler dezenfekte edildi. Hizmet binasının tamamında bu işlemler gerçekleştirildi.  Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda kütüphaneler, Musuki Cemiyeti binası, Battalgazi Belediyesi ek hizmet binasında ve misafirhanede de ilaçlama yapıldı. 

“HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN KORONAVİRÜS İLE MÜDADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Korona virüs salgınına önlem amacıyla bazı çalışmalar gerçekleştirdik.  2 ayrı ekip tarafından hizmet binamız başta olmak üzere belediyemize ait bazı noktalarda dezenfekte çalışması gerçekleştirdik. Uzman ekipler tarafından hidrojenperoksit, kolloidgümüş, gümüşnitrat içerikli dezenfektanlarla ilaçlama yapıldı. İçerik olarak ağır metal olduğundan bu ilaçlamayı hafta sonu yapmayı uygun gördük. Bizim için önemli olan halkımızın sağlığı. Virüs bizim tedbirlerimizden daha güçlü değildir. Tedbirlerimizi ve dezenfekte işlemlerini daha da arttıracağız. Virüsün yayılmaması ve halkımızın sağlığını tehdit etmemesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Çalışmalarımızı koronavirüsün Türkiye’de görülmesi ile başlattık ve virüs ile mücadele bitinceye kadar devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER