Başkan Koca'dan 15 Temmuz Mesajı;

Tarih yapan ve tarih yazan büyük milletlerin büyük davaları ve insanüstü mücahedeleri vardır.

Başkan Koca'dan 15 Temmuz Mesajı;

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca'nın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı.

Tarih yapan ve tarih yazan büyük milletlerin büyük davaları ve insanüstü mücahedeleri vardır. Bu dava ve mücahedeleri, uğrunda ağır bedeller ödense de bütün dünyanın gıpta ile baktığı, tepeden tırnağa erdemle, cesaretle ve fedakarlıkla doludur.
Aynı zamanda görkemlidir de. Görkemini, dayandığı imani köklerden ve ortaya koyduğu olağanüstü insani cehdlerden alır.
İnsanlığın yegâne kurtuluşu olan ve insanlık tarihine nice medeniyetler armağan eden İslam medeniyetinin, tarih boyunca en önemli aktörü olagelmiş aziz milletimiz, her devirde insanlığın umudu olmuştur.
Gizli güçlerin parçaladığı, yağmaladığı, derin acılar içinde bıraktığı İslam dünyasının onurlu ve gür sesi olmaya çalışan aziz milletimizin sesini kısmak, mazlumların bu umut ışığını söndürmek için var güçleriyle uğraşan müstekbirler, çağımızın terör örgütü ile birlikte, 15 Temmuz 2016 gecesi bir kez daha karşımıza çıktılar.
Bu hain darbe ve işgal gecesinde, Anadolu insanı melekleri imrendiren bir kıyam ile sabaha kadar canla başla mücadele ederken, dünyanın tüm mazlum milletlerinin yüreği bu necip millet ile atmış; gözyaşı ile yoğrulmuş dualar, vatanın her bir mabedinden yükselen sâlâlar mazlum milletimizi sarıp sarmalamıştır.
Aziz milletimizin her bir ferdi, 15 Temmuz'da 249 şehidimizin şahsında, kâfirlerin, zalimlerin ve hainlerin hanelerine düşen birer ateş, çağlara ve nesillere yol gösteren birer meşale, hiçbir hainin bir daha cesaret edemeyeceği bir kahramanlık destanı olmuştur.
Malatya’nın şehit evlatları, hemşehrilerimiz; Ahmet KOCABAY, Engin TİLBEÇ, Fuat BOZKURT, Ramazan SARIKAYA, Türkan TÜRKMEN TEKİN ve Zekeriya BİTMEZ çocuklarımıza, torunlarımıza anlatacağımız kahramanlık destanının yiğitleri oldular.
15 Temmuz darbe gecesinin 4. Yıl dönümünde, dünyanın tüm mazlumlarına umut, tüm mahrumlarına şefkat eli, tüm ezilmişlerine dert ortağı ve çare olmaya niyetli ve kararlı olan bu aziz milleti yok etmek ve bu vatanı bölüp parçalamak isteyen dâhili ve harici düşmanlara ve hainlere karşı, bütün kararlılığımızla ilan etmek istiyoruz ki; ne yaparsanız yapın asla başaramayacaksınız.
Milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye asla diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka asla boyunduruk vuramayacaksınız.
Bu kararlılıkla bir kez daha milletimizin şeref ve istiklali için cennete kanatlanan 15 Temmuz şehitlerimiz ve tüm şehitlerimizi rahmetle ve şükranla yâd ediyorum.
Bu şanlı direniş sürecinde gazilik mertebesine erişen kahramanlarımıza şükranlarımızı sunuyorum.
15 Temmuz 2016 gecesi destan yazan şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şifa diliyor, 15 Temmuz Destanının yıldönümünde vatanımıza, milletimize, devletimize, dinimize kast eden hain terör örgütü ve işbirlikçilerini UNUTMADIĞIMIZI, UNUTMAYACAĞIMIZI ve UNUTTURMAYACAĞIMIZI kararlılıkla belirtmek istiyorum.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2020, 22:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER