Anadolu Gençlik Derneği Battalgazi Temsilciliğinden Anlamlı Çalışma

Anadolu Gençlik Derneği Battalgazi Temsilciliği  yaptığı çalışmalarla ahlak ve maneviyat sancağını taşımaya devam ediyor. Gençlere yönelik çalışmalara önem veren AGD, gençlerin  ahlaki ve kültürel değerlerle donanımlı, manevi anlamda kendini yetiştirmiş   toplumuna ve insanlığa faydalı gençler olması noktasında önemli bir çalışmayı daha hayata geçirdi. 

Anadolu Gençlik Derneği Battalgazi Temsilciliğinden Anlamlı Çalışma

Bir zamanlar Milli Gençliğin yetiştiği ve minare altı diye adlandırılan Kiğılı camii avlusunda bulunan mekan gençlerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yeniden düzenlenerek   faaliyete geçirildi. 3Çivi Kitap&Kahve olarak isimlendirilen mekanın açılışına Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı, AGD Battalgazi Temsilcisi Vahdettin Altınova ve çok sayıda katılımcı katıldı. 

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş konuşmasında açılıştan duyduğu memnuniyeti dile getirerek 3 çivinin önemine vurgu yaptı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın 3 çiviyi sürekli hatırlattığını belirten Mustafa Kurdaş gençlere bu üç çiviyi hatırlattı. 3 Çivi'yi kafamıza çakacağız, 1) İslamsız saadet olmaz ✔2) Şuursuz Müslüman olmaz  ✔3) Cihatsız İslam olmaz şeklinde konuştu.


 


 

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2020, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER