Öğretmen dizisi 8 Temmuz var mı, yok mu? Öğretmen yayınlanacak mı?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Öğretmen Dizisi geçtiğimiz hafta 4. Bölümüyle izleyicinin karşısına çıkmıştı. Peki Öğretmen Dizisi 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Öğretmen Dizisi 5. Bölüm fragmanında neler yaşanıyor. Öğretmen Dizisi 5. Bölüm 8 temmuz yayınlanacak mı? Öğretmen Dizisi bu hafta var mı, yok mu? Öğretmen Dizisi neden yok? Öğretmen Dizisi bu hafta yayınlanmayacak mı?

Öğretmen dizisi 8 Temmuz var mı, yok mu? Öğretmen yayınlanacak mı?

Yayınlandığı ilk günden itibaren beğeniyle takip edilen Fox Tv ekranlarının reyting dizisi Öğretmen bu hafta yayınlanacak mı? Öğretmen Dizisi yeni bölüm fragmanını göremeyen izleyiciler dizinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağını merak etmeye başladı. Peki Öğretmen Dizisi bu akşam yayınlanacak mı?

8 Temmuz Çarşamba günü Fox tv ekranlarında olması beklenen Öğretmen Dizisi bu akşam FoxTv'nin yayın akışında görünmüyor. Peki Öğretmen Dizisi neden yoktur.

Ülkemizde yaşanan ve Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir çok dizi gibi Öğretmen Dizisi dizinin çekimlerine ara vermek zorunda kaldı.

8 Temmuz Çarşamba günü Fox Tv ekranlarında Öğretmen Dizisi 5. bölüm yer almayacak

Öğretmen Dizisine dair gelişmeler yaşandıkça sizlerle paylaşacağız.

ÖĞRETMEN DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER

Dizinin başrollerini İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol gibi isimler paylaşırken dizinin kadrosunda ayrıca Ramazan Mert Demir, Efekan Can, Elif Ceren Balıkçı, Ezgi Gör, Can Bartu Aslan, Hasan Şahintürk, Beran Soysal, Hakan Dinçkol, İsmail Karagöz, Cansın Şenel, Doğa Özüm, Bensu Uğur, Özgür Civelek, Göksü Melek Ulucan, Seyit Nizam Yılmaz, Burak Can Aras, Deniz Özgür, Ömer Furkan Eroğlan ve Metehan Parıltı gibi isimler de yer alıyor. 

DİZİNİN KONUSU

Başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray gibi isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu oturuyor. Dizinin ilgi çeken konusu ise şöyle: Öykü’nün baş kahramanı Akif Erdem fizik öğretmenidir. Öğrencilerine insanlık dersi verme kararı alan Akif hoca, lise öğrencilerini rehin alır ve bomba kullanarak sınıf ile okulun iletişimini keser. İletişimi kesilen 12A sınıfına Akif hoca şu soruyu sorar: 12A sınıfı öğrencisi Rüya Örnek’in ölümüne aranızdan kim sebep olmuştur?” Öğrencilerin kurtuluşlarının tek çaresi ise “Doğruyu söylemektir”. 

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2020, 20:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sidal köse
Sidal köse - 4 yıl Önce

Çok iyi bir dizi ama çok sinirlendim cikmamasina

SIRADAKİ HABER