Adil Gevrek Beinsports’a Konuştu

BeIN Sports Haber'e gündemi değerlendiren Btcturk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Koronavirüs nedeniyle 7/24 görev başında olan Sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, futbolcuların çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Adil Gevrek Beinsports’a Konuştu

BeIN Sports Haber'in  canlı yayın konuğu olan Adil Gevrek, Özellikel Ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimizi ifade ederek, bu sor süreçte ailelerinden günlerce uzak kalan ve sağlıklarını hiçe sayarak gece gündüz görev başında olan Sağlıkçılara teşekkür ederek, “Onları şuan cephede savaşan askerlerimize benzetiyorum . Sağlıkçılarımız şuan bizler için gece gündüz demeden çalışıyorlar"dedi.

Koronavirüs nedeniyle takımın çalışmalarını da evde yaptıklarının altını çizen Başkan Gevrek,” Futbolcularımız hocamızın vermiş olduğu programa uyarak evde çalışıyorlar. Tabi bu çalışmalar istediğimiz düzeyde olmuyor ama umarım en kısa sürede her şey normale dönecektir. Futbolcular için eski performanslarını yakalamaları sağlam bir 3 haftalık çalışamadan geçiyor. Bu çalışamalar yapılırsa eski düzeye geleceklerdir.

Koronavirüs nedeniyle Dünya’da ve ülkemizde can kayıplarının olduğunu hatırlatan Gevrek, Covid-19 salgınında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah rahmet, hastalara da acil şifalar diledi.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2020, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER