Tütün hırsızları yakalandı

Tütün hırsızları yakalandı

Malatya ili, Doğanşehir İlçesi, Fındık Mahallesi'nde  jandarme Ekiplerince yapıaln devriye sırasında (2.000) kg.yaprak tütün ele geçirildi.

Jandarma tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

"29.11.2019 günü saat:02.00 sıralarında Polat J.Krk.K.lığınca  icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında Fındık Mahallesi ile Çavuşlu Mahallesi yol ayrımında karayolu üzerine çapraz şekilde terk edilmiş, park lambaları yanan, kontak anahtarı üzerinde, şüpheli bir traktör görülmüş, yapılan kontrolde; Traktörün sürücüsünün olmadığı, arkasında römork takılı ve römork içerisinde yaklaşık 500-600 kg kurutulmuş yaprak tütün yüklü olduğu tespit edilmiştir.

Jandarma Devriyesince olay yeri civarında yapılan detaylı araştırmada;olay ile ilgili bağlantısı olduğu değerlendirilen K.Ç. ve O. D. ve Ü.E. (Yoklama kaçağı olarak aranan)isimli şahıslarsuçüstü yakalanmıştır.Olay ile ilgili olarak yapılan inceleme neticesinde  şahısların yakalanmadan öncede tütünün yaklaşık 1500 kg nı, taşıyarak hırsızladıklarıanlaşılmıştır.Olay ile ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek talimatları doğrultusunda şüpheli şahıslar gözaltına alınarak tahkikata  başlanılmıştır" dedni.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2019, 21:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER