Koca:'Ömerler Üzülecek'

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 18. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda yaptığı konuşmada kongre sürecinin başladığını belirterek, “Bize Ömerler lazım” cümlesini kullanmıştı. Bu cümle AK Parti için değişim sinyalleri olarak okundu.

Koca:'Ömerler Üzülecek'

AK Parti’nin son seçimde oy kaybetmesiyle de il, ilçe, belde teşkilatlarında büyük oranda değişim olacağı konuşulmaya başlandı. Bu konuşmalar beraberinde yeni ‘Ömer’leri’ de getirdi.
Değişim bekleyenler, kendisinin ‘Ömer’ olabileceğini düşünerek ön plana çıkma adına girişimlerde bulunmaya başladı. Kimisi ‘Ömer benim’ diyerek neredeyse elini kaldıracak boyuta getirirken durumu, kimisi ise gizliden gizliye kamuoyu oluşturmaya başladı.

Hz Ömer gibi adil olup, kendisine verilecek bir görevi en başarılı şekilde yürüteceğini düşünenler isminin kamuoyunda konuşulmasından da pek hoşnut oldular.

Malatya özelinde de son günlerde ‘Malatya’nın Ömer’i kim olacak?’ sorusuna cevap aranırken, bu sorunun cevabı aslında beklenenden erken geldi.

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, kendisine yöneltilen ‘Malatya İl Başkanlığında değişim bekleniyor mu?’ sorusuna net bir cevap vererek, ‘Kendini aday olarak görenler üzülecek ama Malatya’da bir değişim olmayacak’ dedi. 
Kısa süre de olsa kendini AK Parti için ‘Ömer ‘ görenler, ümid ediyoruz ki hayatları boyunca hep Ömer olurlar.

yenimalatyahaber

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2019, 22:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER