Yeni Malatyaspor Beraberlik Serisine Bağladı! 3-3

Ankara'da gol düellosunu kazanan çıkmadı. Süper Lig 13. hafta maçında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşan BtcTurk Yeni Malatyaspor, sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı.

Yeni Malatyaspor Beraberlik Serisine Bağladı! 3-3

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig'te 13. haftanın açılış maçında Gençlerbirliği'ne konuk oldu. Ankara Eryaman Stadı'nda oynanan mücadele seyir zevki olarak oldukça yüksek geçerken, Tam 6 golün çıktığı maçta kazanan olmadı ve karşılaşma 3-3 sona erdi.

Maçın ilk yarısını herkes 0-0 eşitlikle bitmesini beklerken, 44. dakikada  Bifouma ile öne geçen Yeni Malatya, soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Maçın hakemi Zorbay Küçük'ün düdüğüyle ikinci yarı muhteşem bir düelloya sahne oldu. Ankara temsilcisi 52'de Sio ile eşitliği yakalarken, 76'da Stancu'nun penaltıdan attığı golle 2-1 öne geçmeyi başardı.

Maçın son dakikaları yaklaştığında ise beraberlik golünü bulma adına Gençlerbirliği kalesini ablukaya alan Yeni Malatyasporlu futbolcular, net gol pozisyonları buldu. Sarı kırmızılı ekipte sahneye 85 ve 88'de Robin Yalçın çıktı ve takımına 3 dakikada skor üstünlüğünü getirdi. Robin Yalçın'ın attığı gollerle son dakikalara 3-2 üstünlükle giren Yeni Malatyaspor'un bu sevinci ancak sadece 3 dakika sürdü. 90 1'de sahneye oyuna sonradan giren Rahmetullah Berişbek çıktı ve takımına beraberliği getiren golü kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmadıyınce mücadele 3-3 sona erdi.

Son dört haftada üst üste 4. beraberliği alan Yeni Malatyaspor, puanını 20'ye yükselterek, 6. sırada kalırken, Hamza Hamzaoğlu'nun takımı Gençlerbirliği ise 14 puanla 11. sırada yer aldı..

yenimalatyahaber.com

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2019, 23:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER