Pilten,'Dikkat Edilmeli, Hakkaniyetli Davranılmalı'

Son haftalarda yaşanan hakem hataları hakkında Yeni Malatyaspor'da açıklama geldi. BtcTurk Yeni Malatyaspor'un İkinci Başkanı Selim Pilten, sarı kırmızılı ekibin aleyhine verilen hakem hatalarına dair açıklamalarda bulundu. 

Pilten,'Dikkat Edilmeli, Hakkaniyetli Davranılmalı'

Yapılan hakem hatalarına 1 ya da 2 maç olsa tamam diyeceklerini ifade eden BtcTurk Yeni Malatyaspor'un İkinci Başkanı Selim Pilten,"Sadece futbol oynamayı düşünen bir anlayışla mücadele ediyoruz.Bir çok maçımızda bunun gibi hakem hataları yaşandı. Gençlerbirliği maçında geriye düştük, tekrar öne geçtik ancak son dakika da yediğimiz golle sahadan 1 puanla ayrıldık. Aynı şanssızlığı Kasımpaşa maçında da yaşadık. İki takım da iyi mücadele gösterdi. Ben iki takımı da kutluyorum. Takımımız ligde en iyi futbol oynayan takımlardan biridir. İlerleyen haftalarda umarım daha iyi sonuçlar alacağız"dedi.

Son haftalarda yaşanan hakem hatalarına değinen Pilten," Bize yönelik son haftalarda tartışmalı hakem kararları oldu. Son maçlarımız da aleyhimize veriler birçok tartışmalı karar var. Bunları bir kaç maçla sınırlı tutsak tamam diyeceğiz. Ama bir çok maçımızda yaşandı bu durum. Son oynadığımız Gençlerbirliği maçı ise sadece bunlardan biri. "VAR" sistemi anlık takip edilen ve analiz edilen bir sistem olmasına rağmen bu tür hatalarını yaşanıyor. Gerçekten bu durumu anlamış değiliz. Artık daha dikkat edilmeli ve daha hakkaniyetli davranılmalı"şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2019, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER