Hamzaoğlu: 'Biz de kenarda keyif aldık'

Süper Lig 13. hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde BtcTurk Yeni Malatyaspor, ile karşılaşan Gençlerbirliği sahadan 3-3 eşitlikle ayrıldı.

Hamzaoğlu: 'Biz de kenarda keyif aldık'

Süper Lig 13. hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde BtcTurk Yeni Malatyaspor, ile karşılaşan Gençlerbirliği sahadan 3-3 eşitlikle ayrıldı. Maçtan sonra  beIN Sports'a açıklamalarda bulunan  Gençlerbirliği teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu "Biz de kenarda keyif aldık" dedi.

İki takımda gerçekten iyi mücadele etti. Hem biz, hemde Yeni Malatyaspor açık bir futbol oynadı. Güzel bir maç oldu. Sadece izleyenler değil, kenarda bizde zevk aldık futboldan. Sahada bugün mücadele veren bütün oyuncuları kutluyorum. İlk yarı biz iyi oynarken golü yedik geri düştük. Maçın ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptık. Ondan sonra beraberlik golünü ve skor üstünlüğünü aldığımız golüde bulduk. Sakatlık durumları oldu ve değişiklik yapmak zorunda kaldık. Değişlik yaptık ama eksiklerimiz olduğu için bu seferde orta sahamız çabuk düştü. Rakibin golleri geldi arka arkaya. Dağişiklik yapalım edelim derken, 3-2 geriye düştük. Bu sefer Rehmetullah'ı hücuma destek olsun diye koyduk oda golle buluştu ve yeniden oyuna ortak olduk. Güzel keyifli bir maç oldu."dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2019, 23:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER