Malatya'da Uyuşturucu ve Kaçak Silah Operasyonu

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ve silahlar ele geçirilirken, olayla ilgili 3 zanlı gözaltına alındı.

Malatya'da Uyuşturucu ve Kaçak Silah Operasyonu

Malatya polisi tarafından yapılan operasyonda uyuşturucu ve silahlar ele geçirilirken, olayla ilgili 3 zanlı gözaltına alındı.

Operasyona dair yapılan açıklama şöyle;

12.07.2020 günü saat 03.30 sıralarında sorumluluk bölgemizde bulunan bir adreste meydana gelen hayvan hırsızlığı teşebbüs olayı ile ilgili olarak; Olaya karıştığı tespit edilen araç Gece kartalları ile birlikte terk vaziyette bulununmuş, aracı kullandığı tespit edilen Suça Sürüklenen Çocuk Y. E. K Hırsızlık Büro Ekiplerince yakalanmış, şahsın ahırında daha önceden çalınmış olan 3 koyunun müşteki N. K.’ya 2 koyununda müşteki C. D. isimli şahıslara ait olduğu tespit edilmiş, bahse konu çalınan koyunlar müştekilerine teslim edilmiş, Suça Sürüklenen Çocuk Y. E. K hakkında gerekli işlemlerin yapılabilmesi için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.  
    
-107.93 gr. Narkotik Madde
-75 adet uyuşturucu ve uyarıcı nitelikte hap
-(4) Adet tabanca 25 adet fişek
-(2) Adet kurusukı tabanca 
-(3) Adet ruhsatsız tüfek
-(1) adet kesici alet ele geçirilmiştir.
-Ahlak Büro Amirliği ekipleri olarak yapılan çalışmalarda; bircafede yapılan denetimde alkol sunumu yapıldığı ayrıca canlı müzik ruhsatının olmadığı halde canlı müzik yapıldığı görülmüş iş yeri hakkında gerekli işlemlerin yapılması için denetleme tutanağı tanzim edilmiştir. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2020, 22:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER