Karaman,'Son 2 Maç Bizi Ligde Bırakacak'

Beşiktaş'a 1-0 kaybedilen maçın ardından konuşan Yeni Malatyaspor teknik patronu Hikmet Karaman, önlerinde final niteliğinde 2 maçlarının olduğunu söyledi.

Karaman,'Son 2 Maç Bizi Ligde Bırakacak'

Süper Lig 32. hafta mücadelesinde kendi sahasında Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Hikmet Karaman, karşılaşma sonu düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Maçta net gol pozisyonlarına giren tarafın kendileri olduğunu ifade eden Karaman," 90 dakikaya baktığımızda net gol pozisyonları bulan taraf bizdik. Penaltı golüyle mağlup olduğumuz için üzgünüz.lk 45 dakikada 2 tane net pozisyonumuz var. Belki topa hakim olan takım Beşiktaş ama yüzde yüz gol pozisyonuna giren biziz. İkinci yarıya bakıyorsunuz savunan Beşiktaş ama biz gol yollarında istediğimiz o altın vuruşu yapamadık. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. 2 Önemli final maçımız var.Maçlarla ilgili de uzun boylu konuşmaya gerek yok. Düşündüklerimizi yapmaya çalıştı. Pozisyonda bulduk, penaltı golüne boyun eğdik. Şimdi moralimizi en üst seviyede tutup son 2 maçta bizi ligde bırakacak skorları alıp yolumuza devam edeceğiz"dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2020, 22:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER