Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Toplantısı Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı, yapılanIII. Birleşimle tamamlandı. III. Birleşim, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Toplantısı Tamamlandı

MASKİ Konferans Salonunda düzenlenen Temmuz ayı son birleşiminde önce mazeret bildirimleri okunarak oylandı.Daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. 
Meclis toplantısında, gündem maddeleri arasında yer alan çeşitli imar konuları, İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda kabul edildi. Bazı imar konuları ise yine İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda ertelendi.
Balaban İçmelerinde otel yapılacak
Gündem maddeleri arasında yer alan Darende Belediyesi’sinin Balaban İçmeleri’nde otel yapımı ile ilgili imar değişikliği talebi de kabul edildi. Karar doğrultusunda Balaban İçmelerinde Darende Belediyesi tarafından 6 katlı bir otel yapılacak.
Ağustos Ayı Toplantısı
Yaptığı III. Birleşimle Temmuz ayı çalışmalarını tamamlayanBüyükşehir Belediye Meclisi,AğustosAyı Toplantısının ilk birleşimini 12Ağustos 2020 Çarşamba günü saat 14.00’deyapılmasını kararlaştırdı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2020, 22:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER