Yalçın,'Ben 8'inci Sırada Bıraktım Yeni Malatyaspor'u'

Süper Lig 32. hafta mücadelesinde deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın karşılaşma sonu düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Yalçın,'Ben 8'inci Sırada Bıraktım Yeni Malatyaspor'u'

90 dakikaya bakıldığı zaman seyir zevkinin düşük olduğu bir maç izlediklerini belirten Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın," Malatyaspor zor bir sürecin içinden geçiyor, onlar için de bu maçın psikolojisi çok zor. Bizim için de çok zor, çünkü 6 oyuncumuz yok, 5 tane oyuncu değişikliği var ama oyuncu değiştirebilecek bir kulübemiz yok. Bence kolay bir galibiyet oldu, rakip şuursuzca bir baskı sergiledi ama rahat bir galibiyet oldu. Temmuz ayındayız oyuncular çok yoruldu, hepimiz çok yorulduk. Biliyorsunuz sezonu Yeni Malatyaspor ile açtık ve şuan Beşiktaş'ın başındayız.Temmuz ayındayız ve 13 aydır çalışıyoruz. Gerçekten bu bizim için çok uzun süreler."dedi.

Yeni Malatyaspor'un durumunu değerlendiren Yalçın,"Haziran ayında sezonu açtık. UEFA oynadık, iyi maçlar çıkardık, ülkemiz iyi temsil ettiğimizi düşüyorum. Ligin ilk yarısında Malatyaspor'a baktığımız zaman 24 puan almış ligin en fazla gol atan 2 veya 3'üncü takımdı.Oynadığı oyunla da tüm kamuoyunun beğenisini kazanmış bir Malatyaspor vardı yanılmıyorsam. Ligin ikinci yarısında oynanan oyunlar maalesef biraz daha farklı oldu. Ben 24 puanla 8'inci sırada bıraktım Yeni Malatayspor'u.  24 puanla ilk yarıyı bitiren Anadolu takımı çok başarılıdır.Şu anda 32-33 puan seviyesinde aşağısı. 24 puan varken bıraktık 17 maç vardı, zor fikstür oynadık. İkinci yarı sonuçlar sağlıklı olmamış olabilir, 2 maç var kümede kalmaları çok yüksek bence. Biz burada çalıştık, buranın ekmeğini yedik, o yüzden gönlümüz Malatyaspor ile beraber. İnşallah iyi sonuçlarla kümede kalırlar"şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2020, 22:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER