YMS'da Hedef İçerideki 5 Maçı Kazanmak

Bu sezon taraftarlarını üzen BtcTurk Yeni Malatyaspor, koronavirüs nedeniyle ertelenen liglerin yeniden başlatılacak olması ile kalan 8 maçtan en iyi sonucu alarak, ligde kalmanın hesaplarını yapıyor.

YMS'da Hedef İçerideki 5 Maçı Kazanmak

Ligde kalan 8 maçının sahasında oynayacağı 5’inden en iyi sonuçlarla ayrılıp, ligde kalmanın hesabını yapan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ilk yarıda ortaya koymuş olduğu ofansif oyununu ikinci yarıda ise göstermedi.

Sergen Yalçın ile çıkmış olduğu maçlarda  6 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak devre arasına 24 puanla 8. sırada giren sarı kırmızılı ekip, sezonun ikinci yarısında ise istediği sonuçları alamamış ve ikinci yarıda oynadığı 9 karşılaşmada 8 yenilgi, 1 beraberlikle kötü performans göstermişti.

Son olarak İstanbul deplasmanında 15. haftada Beşiktaş önünde 2-0 galip ayrılan Yeni Malatyaspor, daha sonra ise oynadığı 11 maçta 3 puanla tanışamadı.

Ligde kalan 8 maçın 5'ini kendi sahasında oynama avantajını kullanmak isteyen Yeni Malatyaspor, bu maçları kazanarak ligde kalmayı hedefliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER