Karaman,'Çalışmamız mutlaka lige yansıyacaktır'

Kalan 8 maça çok iyi bir başlangıç yapıp, ligde kalmak için puanları almak adına ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hikmet Karaman," Yeniden başlayacak Süper Lig maçları için üç haftadır çalışıyoruz. Bu çalışmamız mutlaka lige yansıyacaktır"dedi.

Karaman,'Çalışmamız mutlaka lige yansıyacaktır'

TRT Spor’a açıklamalarda bulunan sarı kırmızılı ekibin teknik patronu Karaman," Şuan ki süreç tüm takımlar için zor. Yükselişte olan, üst üste maç kazanan takımlar veya bir galip gelip bir mağlup olan ya da bizim gibi ligde ikinci yarı başarılı bir giriş yapamayan takımlar vardı.Biz, kendi işimize bakmak istiyoruz"dedi.

Takımın durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Karaman," Takımda bir düşüş yaşanmasaydı bizler de burada olmazdık. Tabiki takım olarak şansızlıklar da yaşadık. 2 gün önce Konya maçına çıktık. 45. dakikada penaltı, 10 kişi kaldık ama maçı 1-1 bitirdik. Daha sonra içeride erteleme maçı vardı. Trabzon maçını kaybettik. Orada da 8 futbolcu lisansları olmadığı için oynayamadı. Bizim için dezavantajdı. Sonra Kayseri deplasmanında kaybettik. Çok net pozisyonlardan yararlanamadık"şeklinde konuştu. 

Coronavirüs salgını nedeniyle de sürekli testler yaptırdıklarını kaydeden Karaman,"İlk testler sonucu pozitif çıkan oyuncumuz vardı. O futbolcu bir hafta kadar hastanede kaldı ve daha sonra kendisi evinde karantinaya girdi. Sonra da zaten testi negatif çıktı. Ancak 3. testte pozitif çıkan arkadaşlarımız iki kez daha teste girdi ve o testler negatif çıktı. Şuan son derece mutluyuz"dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2020, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER