Gevrek,'Bizlerinde Hatası Oldu'

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, takımın performansının bu kadar düşeceğini beklemediklerini ifade ederek, bu sezondan ders çıkaracaklarını belirtti.

Gevrek,'Bizlerinde Hatası Oldu'

Yeni Malatyaspo'da 6 yıldır görevde bulunan ve ilk günden itibaren koymuş oldukları hedefleri tek tek tutturduklarını dile getiren BtcTurk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek,"Göreve geldiğimizde takım 2.ligde idi ve şampiyonluk için büyük bir istek vardı. Fakat buna rağmen takım o başarıya ulaşamamıştı. Bizde arkadaşlarla bu işi yapacağımıza inanmıştık. Dönemin Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın da katkılarıyla takımımızı şampiyon yaptık. TFF 1.Lig'e yönelik bazı planlamalar yaptıktan sonra işimizin gerçekten zor olduğunu gördük. Ama her şeye rağmen, ilk senemizde ligde kalma hedefimizi gerçekleştirdik. İkinci senemizde ise Süper Lig'e çıkmaya hak kazandık. Bunu da ekip olarak başardık"dedi.

Süper lige çıktıkları günden itibaren iyi işler yaptıklarını hatırlatan Gevrek,"Süper Lig'de de önemli işler yaptık. Ama bu sezonun ikinci devresinde beklemediğimiz bir tablo ile karşı karşıya kaldık.Bu sezona da iyi başladık. Avrupa kupaları nedeniyle lige erken girdik ve ilk Avrupa tecrübemizde ülkemize puanlar kazandırdık. Avrupa maçlarının dönüşünde ise maalesef performans düşüklüğü oldu oyuncularımızda. Ancak bu kadar keskin bir düşüş beklemiyorduk.Biz bu sezondan dersler alacağız.  Önümüzde oynanacak daha 8 maçımız var. Bunların 5'ini kendi sahamızda oynayacağız. Avantajlı bir fikstüre sahibiz. Bunu da kullanabilirsek sıkıntısız bir yerde ligi bitirebiliriz"şeklinde konuştu.

yenimalatyahaber.com
 

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2020, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER