Tüfenkci, İnönü Üniversitesi Onkoloji Hastanesini Gezdi

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, İnönü Üniversitesi Onkoloji Hastanesini ziyaret etti

Tüfenkci, İnönü Üniversitesi Onkoloji Hastanesini Gezdi

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, bu ay içerisinde hizmete girecek olan İnönü Üniversitesi Onkoloji Hastanesini ziyaret etti. Tüfenkci, ülkenin en büyük onkoloji hastanesinin Malatya'da olduğunu belirtti.

Daha önce faaliyete geçen Karaciğer Nakli Enstitüsü de Malatya’nın önemli bir markası olduğuna değinen Bülent Tüfenkci," Şimdi de Onkoloji Hastanemizde Malatya’mızın ve İnönü Üniversitemizin önemli bir markası haline gelecek. Çok güzel bir eseri Malatya’mıza kazandırmış oldular kendilerine teşekkür ediyorum. Anadolu’nun tartışmasız en büyük kanser hastanesini Malatya’mıza kazandırmış olduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Maliye Bakanımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. AK Parti dönemlerinde sağlık alanında önemli yatırımlar yapıldı. Türkiye’mizin her ilinde muhteşem şehir hastaneleri yapılarak insana ve sağlığa verilen önemi görüyoruz. Şimdi de Türkiye’nin en büyük Onkoloji Hastanesini burada açmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

217 yataklı Onkoloji Hastanesi’nin Türkiye’nin en büyüğü olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay ise İnönü Üniversitesi Onkoloji Hastanesini Malatya'ya kazandırılmasında çok büyük katkıları olan Milletvekili Bülent Tüfekci’ye teşekkür etti

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2020, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER