YMS- 1-1 Konyaspor Maç Sonucu

Süper Lig'de kötü günler geçiren ve çıktığı 8 maçta galibiyet alamayan Yeni Malatyaspor 25. hafta maçında sahasında Konyaspor ile karşılaşacaktı. Süper Lig 25. hafta maçında BtcTur Yeni Malatyaspor, İttifak Holding Konyaspor'u konuk etti. Kendi saha ve seyircisi önünde İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya gelen BtcTurk Yeni Malatyaspor, sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı.

YMS- 1-1 Konyaspor Maç Sonucu

Süper Ligin ikinci devresine iyi bir başlangıç yapamayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, yeni teknik direktörü Hikmet Karaman ile çıktığı ilk maçında İttifak Holding Konyaspor ile 1-1 berabera kalarak, düşme potasından uzaklaşamadı. 

Yeni Malatya Stadı'nda saat 14.00'de başlayan karşılaşmada ilk gol 45+3'de geldi. Chebake ceza sahası içinde yaptığı faulle hem kırmızı kart gördü hem de penaltıya sebebiyet verdi. Penaltıyı ise Bajic gole çevirdi. Yeni Malatyaspor'un beraberlik golü ise 80. dakikada Murat'tan geldi. Mücadelenin 2.kırmızı kartı ceza sahasının dışında topa elle dokunan kaleci Serkan Kırıntılı'ya çıktı.

İki takımın da 10 kişi tamamladığı maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla Malatyaspor puanını 25'e yükseltirken Konya ekibi 23. puanını hanesine yazdırdı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER