Adil Gevrek ile Taraftar Arasında Gerginlik

Süper Lig 25. hafta maçında kendi saha ve seyircisi önümde Konyaspor ile 1-1 kalarak rakiplerin kazandığı hafta puan kaybı yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor'Da maç sonu çıkan olaylar gündeme oturdu.

Adil Gevrek ile Taraftar Arasında Gerginlik

Konyaspor maçının ardından bir grup taraftar ile Başkan Adil Gevrek arasında gerginlik yaşandı. Başkan ve yöneticilere yöneli taraftarın fiziki saldırısında polis ekiplerinin müdahalesi ile olaylar yatıştırılırken, Yaşanan gerginliğe dair kulüp tarafından yapılan açıklamada; yapılan bu saldırının takipçileri olacağı belirtildi.

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Bugün oynadığımız Konyaspor müsabakası sonrasında Kulüp Başkanımız Adil Gevrek ve yöneticilerimizin yer aldığı araca stat çıkışında bir grup tarafından fiziksel saldırı gerçekleştirilmiştir. Emniyet mensuplarının zamanında müdahalesi ile bu fiziksel saldırının daha da büyümesi engellenmiştir. Modern toplumların vazgeçilmez bir unsuru olan eleştiri hakkının, fiziksel şiddete dayandırılması kabul edilemez bir durumu ortaya koymuştur. Yaşanılan ilkel ve garabet durumun kimler tarafından yönlendirildiğini araştıracağımızı ve hukuki mecralar önünde olayın takipçisi olacağımızı Yeni Malatyaspor’un cefakar taraftarına ve tüm kamuoyuna saygılarımızla beyan ederiz” ifasine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2020, 20:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER