Hikmet Karaman'dan 1 Puan Yorumu

BtcTurk Yeni Malatyaspor teknik direktörü Hikmet Karaman, 1-1 sonuçlanan Konyaspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Hikmet Karaman'dan 1 Puan Yorumu

Yeni Malatyaspor teknik direktörü olarak ilk karşılaşmasına çıkan Hikmet Karaman, maç sonu yaptığı açıklamasında, bir çok oyuncusunun eksik olduğunu belirterek alınan 1 puanın iyi olduğu söyledi. 

Sözlerini sürdüren Karaman,"Bazen insan şaşırıyor. Teknik adamların bir üslubu, bir felsefesi olması lazım. Bu felsefe üzerine ben gideceğim, o gelecek, çıtayı yukarı çıkarması lazım. İşimiz kolay değil.Zaten ilk 45 dakika çıldırdım, halbuki pozisyon oyununu topa sahipken oynayabilsek maçı farklı yerlere getireceğiz. Takım bir an önce bir gol atalım düşüncesinde. Ne oldu; bitime 30 saniye penaltı, kırmızı kart. Aslında başka şeyleri konuşmak gerekirken içeride, içeri giriyoruz kaos içerisinde olan bir takım, 10 kişi kalmış bir takım. İkinci yarı oynadığımız oyunla hiç değilse altımızdaki takımı yanımıza yaklaştırmadık.Biri orjinal olmayan biri de uzun süre oynamayan stoperle oynadık, dolayısıyla 1 puana Allah'a şükür demek gerekiyor. Taraftarımız 90 dakika boyunca takımı desteklesinler, sonra kime ne derse desinler. Ben gelip geçiciyim, başkan da gelip geçici, ama sizler hep buradasınız. Maç bittikten sonra ne derlerse desinler ama maçın içinde bizim kendi taraftarımız başka şeyler söylerse negatif enerji veriyor. Malatyaspor burada kalıcı, bunun kalıcı olmasını istiyorsak herkes o bayrağın altında toplanacak.Hepsi bizim oyuncularımız. Her oyuncuya ihtiyacımız var. Bir gün biri kurtaracak bu takımı, bugün de Murat kurtardı, Trabzon maçında bir başkası kurtaracak. Elimizdeki kadro yapısı belli, sakat oyuncularımız da çok. Oynayacak bütün oyunculara destek vermemiz gerekiyor"şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2020, 20:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER