Y.Malatyaspor, Konya'dan 3 Puanla Dönüyor!

Süper Lig 23. hafta maçında Atiker Konyaspor, kendi saha ve seyircisi önünde Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren ev sahibi Atiker Konyaspor, son dakikalarda yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Y.Malatyaspor, Konya'dan 3 Puanla Dönüyor!

Süper Lig 24. hafta maçında Atiker Konyaspor, kendi saha ve seyircisi önünde Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren ev sahibi Atiker Konyaspor, son dakikalarda yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Evkur Yeni Malatyaspor’da Erol Bulut’un öğrencileri Lig'de emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Lig!'de bu sezon yapmış olduğu flaş transferlere rağmen alt sıralardan bir türlü kurtulamayan Atiker Konyaspor, doğu temsilcisi Evkur Yeni Malatyaspor karşısında istediğini alamadı. Jahovic ve Eto'o gibi yıldızları devre arasında takıma kazandıran Yeşil beyazlılar, zaman zaman sarı kırmızılı ekip karşısında tehlikeli ataklar yapsa da konuk takım Yeni Malatyaspor'da defans oyuncuları defans güvenliğini elden bırakmadı ve Konyaspor'lu futbolculara geçit vermedi.

BOUTAİB 87’DE ATTI

Atiker Konyaspor'un etkile ataklarına kontra ataklarla karşılık veren sarı kırmızılı ekip, karşılaşmanın 87. dakikasında golcü futbolcu Boutaib'in ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra beraberlik golünü yakalamak adına Evkur Yeni Malatyaspor kalesini ablukaya almak isteyen yeşil beyazlılar, istediği golü bulamadı ve sahadan 90 dakika sonunda 1-0 mağlup ayrılan taraf oldu.

Süper Lig 24. hafta sonunda ev sahibi A.Konyaspor 2'inci maçınıda üst üste kaybederek, 21 puanda kaldı ve küme düşme korkusunu ensesinde hissetmeye devam etti.

Liğ'de oynamış olduğu son 4 karşılaşmasında sahadan 2.kez galibiyetle ayrılma başarısı gösteren Y. Malatyaspor ise puanını 34 yaptı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2018, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER