Malatya'da Yine Cinayet! 19 Yaşındaki Genç Öldürüldü

İki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. 4 Mart pazar günü iki grup arasında çıkan bıçaklı kavga sonucunda 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Malatya'da Yine Cinayet! 19 Yaşındaki Genç Öldürüldü

İki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. 4 Mart pazar günü iki grup arasında çıkan  bıçaklı kavga sonucunda 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Daha birkaç gün önce 21 yaşındaki genç kadının eşi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülmesinin şoku devam ederken, bir cinayet haberi de pazar gecesi geldi. Malatya Özalper Mahallesi'nde meydana gelen kavgada 1 kişi bıçaklanarak öldürüldü. İki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan kavgada bıçaklar çekildi. Saldırıda yaralanan 19 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, ölüme sebebiyet veren zanlı ise polis ekipleri tarafından kısa bir süre sonra yapılan çalışmanın ardından yakalanarak gözaltına alındı.

YARALAYARAK KAÇTI

Saat 22.30 sıralarında Özalper Mahallesi'nde meydana gelen olayda, İki arkadaş arasında tartışma yaşandı. Çıkan tartışma kısa bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kavgada 20 yaşındaki Mert A. yanındaki bıçağı çekerek 19 yaşındaki Abdulsamet Akçanı göğsünden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Göğsünden almış olduğu bıçak darbesiyle ağır yaralanan 19 yaşındaki Abdulsamet Akçan, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. burada doktorları tarafından yapılan müdahalelere rağmen 19 yaşındaki Abdulsamet hayatını kaybetti. 

Arkadaşını bıçaklayarak olay yerinden kaçan Mert A. ise kısa bir süre sonra emniyet güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 

AİLE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

19 yaşındaki gencin bıçaklanarak yaralandığı haberini alan yakınları ve ailesi hastaneye akın ederken, genç çocuğun cenazesi daha sonra aileye bilgi verilmeden hastanenin diğer kapısından cenaze nakil aracı ile Malatya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Kısa bir süre sonra 19 yaşındaki gencin ölüm haberini alan aile sinir krizi geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2018, 07:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER