Malatya'da Fetö Operasyonu! 9, gözaltı

Türkiye genelinde fethullahçı terör örgütü ve paralel devlet yapılanması kapsamında operasyonlar devam ederken, Malatya ile Kırıkkale'de bu örgüte üye oldukları ve ByLock kullanıcıları oldukları tespit edilenler gözaltına alındı.

Malatya'da Fetö Operasyonu! 9, gözaltı

Türkiye genelinde fethullahçı terör örgütü ve paralel devlet yapılanması kapsamında  operasyonlar devam ederken, Malatya ile Kırıkkale'de bu örgüte üye oldukları ve ByLock kullanıcıları oldukları tespit edilenler gözaltına alındı.

Malatya ve Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Ekipleri tarafından fethullahçı terör örgütü/paralel devlet yapılanmasına hizmet verdikleri önceden tespit edilen 11 kişi için operasyon yapıldı. Operasyon’da 10 kişi Malatya’da 1 kişi ise Kırıkkale’de gözaltına alındı.

MALATYA'DA FETÖ GÖZALTISI

Malatya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Ekipleri tarafından fethullahçı terör örgütü ve paralel devlet yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında 9 kişi gözaltına alındı.

Fethullahçı terör örgütü ve paralel devlet yapılanmasında  kapsamında bu örgüte üye olmak ile bu örgütün kendi aralarındaki haberleşme programı olan ByLock  kullanıcısı oldukları tespit edilen 10 şüpheli Gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alındılar. Malatya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Ekiplerince yapılan operasyonlarda,3 özel sektör çalışanı, 2 öğretmen, 2 ev hanımı, Emekli Emniyet Müdürü, l Özel İdare personeli, Kur'an kursu öğrencisi ve kapatılan Feto iktisatlı şirket müdürü’nün aralarında bulunduğu 10 kişiden 9’u  yakalanarak gözaltına alındı. 

2 FİRARI ARANIYOR

Malatya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Ekiplerince  FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmak ve bu örgütün ByLock haberleşme programını kullanan 9 şüpheli yakalanarak sorgu için Malatya Emniyetine getirildiler.Yapılan operasyonlarda firari olarak bulunan 2 şüpheli ise hala aranmakta.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 07:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER