Erol Bulut: '3 puan almamız muhteşem oldu'

Süper Lig 24. hafta mücadelesinde deplasmanda Atiker Konyaspor’a konuk olan Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktörü Erol Bulut, 1-0 kazandıkları maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Erol Bulut: '3 puan almamız muhteşem oldu'

Süper Lig 24. hafta mücadelesinde deplasmanda Atiker Konyaspor’a konuk olan Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktörü Erol Bulut, 1-0 kazandıkları maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Küme düşme potasında bulunan Atiker Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Erol Bulut, maçın ardından alınan 3 puan ve takımın futbolu hakkında konuştu.

Konyaspor karşısında almış oldukları 3 puanın ardından açıklamalarda bulunan Y. Malatyaspor teknik direktörü Erol Bulut," Buradan aldığımız 3 puan muhteşem oldu. Bugün Konyaspor karşısında oynadığımız maç gerçekten bizim için önemli bir maçtı. 6 puanlı bir maç diyebiliriz, hatta ondan daha daha fazlası. Bizim bugün Konya'dan 3 puan almamız gerçekten muhteşem oldu. Buradan alacağımız 1 puanla da tabii ki mutlu olabilirdik. Konyaspor, Beşiktaş gibi büyük takımları daha önce zorladı ve Avrupa Ligi'nde çok iyi işler yaptı. Konyaspor'un yapmış olduğu ve verdiği bu mücadeleler unutulmamalı. Bireysel futbolcuları bulunan Konyaspor'a karşı futbol oynamaya çalıştık. Malatyaspor'un iyi yaptığı taraf defansta birlikte iyi defans yaptı ve kompakt duruş sergiledi. İstediğimiz oyunu Konyaspor karşısında yaptık diyebiliriz. Maç içerisinde iyi çıkışlar yaptık ama sadece hücum anlamında karşılaşmanın hem ilk yarısında, hem de ikinci yarısında bazı bireysel pas hatalarımız oldu. Artık bunu geliştirmemiz gerekiyor. 90 dakika sonunda sahadan almış olduğumuz 3 puandan dolayı tabii ki mutluyuz. Futbolcularımı tek tek tebrik ediyorum”dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2018, 18:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
ilaslan
ilaslan - 4 yıl Önce

afferim çocuklar. Böyle oynayın canımızı yiyin :)

Coşkun
Coşkun - 4 yıl Önce

Adamın kralı... Sana güveniyoruz hocam...

44malatyalı
44malatyalı - 4 yıl Önce

Ben yeneceğimizi hiç düşünmedim. Bana sürpriz oldu :) Bravo breee.

Burak A.
Burak A. - 4 yıl Önce

Siz bizim canımızsınız. Helal olsun Malayyalı Olmaktan Gurur Duyuyorum.

Haci bayram
Haci bayram - 4 yıl Önce

Allahiniza kurban allaha emanet olun

Abuzer
Abuzer - 4 yıl Önce

İnşallah erol hoca berk yıldıza daha fazla forma sansı verir

SIRADAKİ HABER