Yeni Malatyaspor-Sivasspor maçı saat kaçta hangi kanal da?

Yeni Malatyaspor-Sivasspor maçı saat kaçta hangi kanal da? Sergen Yalçın'lı Yeni Malatyaspor Lider Sivasspor'u ağırlıyor. Yeni Malatyaspor-Sivasspor maçı ne zaman saat kaçta?

Yeni Malatyaspor-Sivasspor maçı saat kaçta hangi kanal da?

Süper Lig 14. hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde Sivasspor ile karşılaşacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Peki Yeni Malatyaspor-Sivasspor maçı saat kaçta hangi kanal da?

Süper Lig’de geride kalan 13 haftada 5 galibiyet, 5 beraberlik, 3 de mağlubiyetle 20 puan toplayan ve 7. sırada bulunan BtcTurk Yeni Malatyaspor, sezonun flaş takımı Sivasspor'u konuk ediyor. Ligde lider konumunda bulunan Sivasspor ise Yeni Malatyaspor deplasmanından 3 puan alarak yoluna devam etmek istiyor.

Süper lig 14. hafta maçında 7 Aralık Cumartesi günü saat 15.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak olan Yeni Malatyaspor – DG Sivasspor maçını Ümit Öztürk yönetirken, karşılaşma  beIN SPORTS HD 1'den canlı olarak yayınlanacak

Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, cezası bitmesinden dolayı Sivasspor maçında kulübedeki yerini alacak.

Son oynadığı 7 maçta 3 galibiyet ve 4 beraberlik alan sarı-siyahlı ekip, yenilmezlik serisini yarın konuk edeceği lider Demir Grup Sivasspor karşısında da sürdürmeyi hedefliyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2019, 22:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER