WhatsApp toplu mesajlaşma neden kaldırıldı?

WhatsApp tolu mesaj gönderme neden yok. WhatsApp toplu mesajlaşma neden kaldırıldı mı? WhatsApp toplu mesajlaşma neden kaldırıldı. WhatsApp tolu mesajlaşma neden iptal edildi. İşte cevabı...

WhatsApp toplu mesajlaşma neden kaldırıldı?

Dünyanın kullandığı popüler mesajlaşma ağı WhatsApp, yarından itibaren herkesin en çok kullandığı toplu mesaj özelliğini kaldırıyor. Bu özelliği güncel olarak kullanan WhatsApp kullanıcıları durumdan rahatsız olurken, toplu mesajlarda rahatsızlık duyanlar ise WhatsApp'ın almış olduğu bu karar destek verdi.

Dünya genelinde milyarlarca kullanıcısı bulunan WhatsApp, çıkardığı özelliklerle nasıl kendinden emin hareket ediyorsa aktif olarak kullanılan özelliklerini de hiç düşünmeden kaldırabiliyor.

WhatsApp, güncelliğini her daim korumak isterken, Müşteri memnuniyetini, ise ilk plana alıyor. Müşterilerinden gelen şikayetleri öncelik veren WhatsApp, yapılan şikayetleri kontrol ederek, bir uygulamasında ise değişikliğe gidiyor.

WhatsApp tarafından alınan son karar ise uzun zaman konuşulacağa benziyor. WhatsApp mesajlaşmanın olmazsa olmazı niteliğindeki toplu mesaj gönderme uygulaması alınan kararla artık kullanılmayacak. Toplu mesaj gönderiminin kullanılmayacağını ise WhatsApp resmen duyurdu.8 Aralık itibariyle WhatsApp toplu mesaj gönderme aktif olmayacak.

NEDEN KALDIRILDI?

Reklam şirketleri ve firmalar gibi kuruluşların toplu mesajlarla kullanıcıları rahatsız ettiği biliniyor. WhatsApp'ta buna engel olmak için bu özelliği yasaklama kararı aldı.

yenimalatyahaber.com

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2019, 23:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER