Malatya'da Kasap Pazarına Uyuşturucu Operasyonu...

Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bulunduran kişi ve grupların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya'da Kasap Pazarına Uyuşturucu Operasyonu...

Malatya‘da, bir kasapta uyuşturucu madde ve uyarıcı madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan toplam  3 kişiden 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Dabakhane Mahallesi’nde bulunan Kasap Pazarı’ndaki bir iş yerine Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince operasyon düzenlendi. iş yerinde yapılan aramalarda et ve kemiklerin arasına saklanmış 15 gram sentetik uyuşturucu, 1,61 gram esrar, satışı izne tabi uyuşturucu etkisi yaratan hap, 11 yeşil reçeteye tabi ilaç ve 1 hassas cep terazisi ele geçirdi. 

Nöbetçi Sulh Ceza Hakemliği’nce R.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, “uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak” suçlarından A.T. ve B.T ise tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2019, 21:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER