Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanal da?

Süper Lig 12. hafta mücadelesinde BTC Türk Yeni Malatyaspor kendi evinde Fenerbahçe’yi konuk edecek. Peki,Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacakak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak, karşılaşma saat kaçta ekrana gelecek?

Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanal da?

Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor deplasmanına konuk oluyor. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler, "Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorularına yanıt arıyor.

Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçı Süper Lig’de bu hafta takip etmek isteyen futbolseverlerin gündeminde. Zorlu müsabaka öncesinde sarı kırmızılı ekipte, Göztepe karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı duruma
düşen forvet oyuncusu Eren Tozlu dışında eksik yer almıyor.

24 Kasın pazar günü Malatya'da oynanacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçını Mete Kalkavan yönetecek.

YENİ MALATYASPOR- FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA İZLENECEK?

İki ekibin karşı karşıya gelecekleri Süper Lig maçı 24 Kasım Pazar günü oynanacak. Saat 19.00’da başlayacak olan müsabakayı Mete Kalkavan yönetecek. Bu maçı Bein Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

YENİ MALATYASPOR'DA FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da Fenerbahçe maçının hazırlıkları sürüyor.  Süper Lig 12. hafta maçında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan sarı kırmızılı ekip, 1 günlük aranın ardından bu maçın hazırlıklarına başladı.

Sergen Yalçın yönetiminde Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde dayanıklılık ve güç çalışması ile başlayan antrenman, çift kale maçla devam etti. Milli maçlar nedeniyle ülkelerinin Milli takımlarında bulunan Fabian Farnolle ile Teenage Hadebe de takıma katıldı.

Antrenman eksikleri bulunan ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Moryke Fofana, Ghaylen Chaaleli ile Rahman Buğra Çağıran ise kendileri için hazırlanan özel bir program doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştirdiler.
 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2019, 21:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
-
- - 4 yıl Önce

Cansu Hocam seni çok özleyeceğiz...

SIRADAKİ HABER