Pilten: 'Hocamız 3 maçlık cezayı da hak etmedi'

Süper Lig ekiplerinden BtcTurk Yeni Malatyaspor’un ikinci başkanı Selim Pilten, Fenerbahçe maçına dair açıklamalarda bulundu.

Pilten: 'Hocamız 3 maçlık cezayı da hak etmedi'

Hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe maçına tam kadro hazırlanan Yeni Malatyaspor'da kulüp İkinci başkanı Selim Pilten, Fenerbahçe hazırlarını yakından takip ediyor. Takımın Orduzu Pınarbaşı Tesislerinde yapmış olduğu çalışmaları izleyen Pilten, taraftarları maça davet etti.

Sakat futbolcuların iyileşerek takıma katıldıklarını belirten Pilten,"Fenerbahçe maçında sakat futbolcumuz yok. Sakatlıktan çıkan futbolcu kardeşlerimizin ister istemez maç eksiği olacak. Bu oyuncularımızın oynaması tabiki teknik direktörümüz Sergen Yalçın'ın takdiri'dedi.

Göztepe maçında Hakem tarafından kırmızı kartla tribünlere gönderilen Sergen Yalçın'ın Fenerbahçe maçında yerini alamayacak olmasını değerlendiren Pilten," Ne yazık ki hocamız kulübede olamayacak tribünlerde oturacak. 4 maç haksız bir ceza aldı ve  daha sonra ise 3 maça indirildi. 3 maç cezayıda hak etmeğini düşünüyorum. Hocamızın varlığını taraftarlarımız ve oyuncularımız tribünde de olsa, sahada da olsa  hissediyorlar. İnşallah bu maçtada güzel bir skorla ayrılacağımıza inanıyorum. Ben bütün Yeni Malatyaspor taraftarlarını bu maça davat ediyorum"şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2019, 23:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER