Jahovic: 'FB Maçını Kazanarak Üst Sıraları Zorlayacağız'

24 Kasım Pazar  günü Fenerbahçe ile karşılaşacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor’'da golcü futbolcu Adis Jahovic, taraftarlarımızın karşısında Fenerbahçe’yi yenerek üst sıraları zorlamak istediklerini söyledi.

Jahovic: 'FB Maçını Kazanarak Üst Sıraları Zorlayacağız'

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı ekipte başarılı golcü futbolcu Adis Jahovic, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Jahovic, özellikle son 5 haftada performansların gözle görülür bir yükseliş olduğunu söyledi.

Ligde son 2 maçı deplasmanda oynayarak berabere kaldıklarını ifade eden Jahovic,” Kasımpaşa maçında rakip 10 kişi kalmasına rağmen son dakikalarda yemiş olduğumuz golle sahadan 1 puanla ayrıldık. Göztepe maçında bir topumuz direkten döndü. O maçları galibiyetle bitirebilirdik ama şuan önümüze bakıyoruz. Taraftarlarımızın karşısında Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Şuan bu maça hazırlanıyoruz. Rakibimiz iyi bir takım. Sahada taktiksel anlamda iyi bir duruş sergiliyorlar. Zaten dört büyük takımın iyi olmaları bundan kaynaklanıyor. Bizde takım olarak iyi maçlar çıkarıyoruz. Bu maçı kazanarak, üst sıraları zorlayacağız ve hep böyle devam edecek”dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2019, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER