Fırat Edaş'tan Eskimalatya'ya Yatırım

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.,2019 yılı yatırım programıkapsamında Malatya’da yatırımlarını sürdürüyor. Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş  Eski Malatya Bölgesine900 bin TL’lik yatırım yapacak.

Fırat Edaş'tan Eskimalatya'ya Yatırım

Kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti verme noktasında Malatya’da çalışmalarını hızlandıran Fırat EDAŞ,yatırım programı dahilinde Battalgazi ilçesindeki Eski Malatya Bölgesine900 bin TL’lik yatırım gerçekleştirdi.

Yapılan yatırım çalışması ile bölgede önemli alternatif besleme hattı tesis edildi.Ayrıca Turgut Özal Üniversitesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yeni kurulan Okullar Bölgesi’ndeki eğitim yerleşkesinde kesintisiz elektrik kullanılması ve kırsal bölgelere alternatif besleme noktaları oluşturması amacıyla TEİAŞ trafo merkezinden direkthat ile bölgenin enerji arzı sağlandı.  

7/24 çalışan ekipleri ile kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti sağlamak hedefiyle Fırat EDAŞ, müşterilerinin talep ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için çalışmaların artarak devam edeceğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2019, 08:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER