Yeni Malatyaspor'da Trabzonspor Hazırlıkları Başladı

BtcTurk Yeni Malatyaspor, 11 Mart Çarşamba günü oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başlarken, karşılaşmanın biletleri de satışa çıktı.

Yeni Malatyaspor'da Trabzonspor Hazırlıkları Başladı

Süper Ligin 19. hafta erteleme maçında 11 Mart Çarşamba günü kendi saha ve seyircisi önünde Trabzonspor ile karşılaşacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Süper Lig'de bu hafta Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak 8 hafta aradan sonra puanla tanışan Yeni Malatyaspor'da tek hedef mutlak galibiyet.

Konyaspor maçının ardından takıma izin vermeyen teknik direktör Hikmet Karaman,Çarşamba günü kendi sahasında oynayacakları Trabzonspor maçı için oyuncularını hazırlıyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde yapılan Trabzonspor maçının hazırlıkları pas çalışmasının ardından yapılan taktik çalışmayla sona erdi.

YENİ MALATAYSPOR-TRABZONSPOR MAÇ BİLETLERİ SATIŞTA

11 Mart Çarşamba günü saat 20:00'de oynanacak olan Süper Lig Cemil Usta Sezonu 19. hafta Trabzonspor erteleme karşılaşması maç biletleri satışa çıktı. Daha önce Trabzonspor karşılaşması için bilet alan taraftarların biletleri iptal olup, bilet ücreti Passolig kartlarına iade edileceği bilgisi verildi.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada;"09.03.2020 Pazartesi günü saat 11:00'de satışa açılacaktır. Passolig'i mevcut taraftarımız merkez ve AVM gişelerinden, ayrıca www.passo.com.tr üzerinden biletlerini alabilecekler. Maç günü stadyum gişelerimizden maçın ilk yarısına kadar bilet alınabilecek. Sezonluk kombine sahibi taraftarlarımızın kombineleri geçerlidir. Müsabaka 11.03.2020 Çarşamba günü saat 20:00'de başlayacaktır"ifadelerine yer verildi.

24 Ocak günü Elazığ ve Malatya'da yaşanan depremin ardından iptal edilen ve BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor arasında oynanması planlanan Süper Lig 19. hafta maçı, 11 Mart Çarşamba günü saat 20.00’de Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2020, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER